Bekijk alle 10 foto's

Nieuwbouwwoningen tussen volwassen bomen
Aan de Melkemastate in Leeuwarden staat iets bijzonders te gebeuren. Tussen volwassen bomen en omgeven door water komt een nieuwe buurt met energiezuinige gezinswoningen. Wil je in het populaire Camminghaburen wonen en gaat je voorkeur uit naar nieuwbouw zónder de hoofdprijs te betalen?

Type Eik:
Woningtype Eik van 138 m2 ligt aan een singel en heeft een heerlijke tuin op het zuiden. De woningen hebben allemaal een keuken aan de voorkant van het huis en een tuingerichte woonkamer. Zowel voor als achter zijn de ramen van vloer tot plafond én je hebt aan beide zijdes een deur, zodat je je voortuin net zo bij je huis kunt betrekken als je achtertuin. Ook op de verdieping zijn er verdiepingshoge ramen met Frans balkon. Hierdoor beleef je overal de mooie, groene omgeving.

Deze woningen hebben 3 slaapkamers op de 1e verdieping. Bij alle woningen is de 2e verdieping voorzien van ramen én er zijn geen schuine daken. Daardoor is de ruimte optimaal bruikbaar. Laat deze ruimte van 43 m2 open en ga er werken, sporten of maak een speelplek voor de kinderen. Óf kies voor de indeling met extra slaapkamers. Ideaal als je een groot gezin hebt.

Wonen in Camminghaburen
Voordat we je alles vertellen over de woningen, eerst wat meer informatie over de ligging. Mix Cammingha komt aan de Melkemastate in de Leeuwarder wijk Camminghaburen. De hekken die het terrein van Liander omzoomden verdwijnen en de vele parkeerplaatsen maken plaats voor nog meer groen en prachtige nieuwbouw. Wie hier woont, fietst in 10 minuten naar het centrum van Leeuwarden en woont op 4 minuten fietsafstand van het winkelcentrum in Camminghaburen. Zelfs het treinstation Camminghaburen ligt op loopafstand van de locatie.

Waarom de naam Mix Cammingha?
Liander heeft nog maar een deel van het huidige, kenmerkende pand in gebruik. Daarnaast wordt een opleidingscentrum gemaakt voor toekomstige netbeheerders. Op het zuidelijke deel van de locatie worden de koopwoningen gerealiseerd, waar we je op deze website alles over vertellen. Ook komen er sociale huurwoningen en koopappartementen in Mix Cammingha. De mix van werken, leren, koop en huur, gezinswoningen en appartementen draagt bij aan een heel gemixte samenstelling van mensen en daarom hebben we dit nieuwbouwplan Mix Cammingha genoemd.

Zo wordt Mix Cammingha
De bestaande laanstructuur met bomen van 10 tot 15 meter hoog was het uitgangspunt van het ontwerp. De 38 eengezinswoningen zijn verdeeld over 5 rijtjes die op subtiele wijze met elkaar verbonden zijn door de kleur steen, de details in het metselwerk én de ligging. Waar je ook voor kiest, altijd heb je je voordeur en voortuin aan een prachtige groenzone die vaak grenst aan het water. De tuinen van de eengezinswoningen richten zich naar het parkeerhof. Je parkeert dicht bij je huis, tussen de bomen en wandelt via de paden naar je voordeur of je komt binnen via de achtertuin.

Je zal hier maar opgroeien
Voor kinderen is dit sowieso een fijne plek om op te groeien, want in grote delen van Mix Cammingha komen geen auto’s. Via de ramen, van vloer tot plafond, houd je gemakkelijk een oogje in het zeil. Of zet lekker een bankje voor de deur en geniet van de rust die je hier vindt. Omgeven door volwassen elzen en essen is het hier fantastisch wonen.

Nog één keer alles voor je op een rij
– Wonen tussen volwassen bomen en aan doorgaand vaarwater
– Gelegen in het populaire Camminghaburen
– 10 minuten fietsen naar hartje Leeuwarden
– Alles gloednieuw, duurzaam én energiezuinig
– 127 of 139 m2 woonoppervlakte
– Grote 2e verdieping met mogelijkheid voor 4e en 5e slaapkamer
– Verkoopprijzen ruim onder de NHG-grens, met NHG krijg je rentekorting
– Meer leencapaciteit door energiezuinigheid

Wil je hier wonen?
Bezoek hiervoor de website van Mix Cammingha of neem contact met ons op.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Koopprijs
€ 370.000,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Kwaliteit woning
normaal
Liggingen
in woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
139 m2
Inhoud
457 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuin
achtertuin

Bergruimte

Schuur / Berging
vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Dak

Soort dak
plat dak
Materiaal dak
bitumineuze dakbedekking

Voorzieningen

Ja
Toilet, douche, wastafel
Ja

Kaart

Buurt

Lees meer over In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

Lees meer over Van nieuwbouw naar huur en verkoop

Van nieuwbouw naar huur en verkoop