1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Leeuwarden – Bouwnummer 10
  4. Leeuwarden – Bouwnummer 10

Bouwnummer 10

8941 Leeuwarden - € 410.500,-

Bekijk alle 16 foto's

€ 410.500,-

Verkocht

Kavel 10, gelegen aan de Oanrin 31, is een hoekwoning met een kavelgrootte van 303 m2 met een tuin grenzend aan het water. De gevel wordt bekleed met gevelsteen London WF van Clickbrick aan de onderzijde. De overige gevel bestaat uit rabat geschaafd Modiwood hout. De kozijnen, ramen en deuren zijn antraciet.

In Wiarda woon je 100% circulair èn biobased in je moderne Ekowood pakhuis. Het worden de meest duurzame woningen van Nederland! In deze moderne en duurzame woning op een prachtige locatie in Leeuwarden woon je in een circulaire en biobased woning met oerdegelijke pluspunten. De Ekowood pakhuizen worden gebouwd van duurzaam geproduceerd hout en herbruikbare bouwmaterialen. De woning is energiezuinig, geluiddempend, zomers koel en in de winter aangenaam warm. Bovendien zijn de pakhuizen met een woonoppervlak van 160 m2 riant te noemen. Dit pakhuis is een ideale gezinswoning maar ook ’empty nesters’ wonen hier royaal met gecombineerd baden en slapen op de verdieping.

Het comfort van de bewoners staat uiteraard voorop! Circulair bouwen heeft de gezondheid van jou en je leefomgeving als vertrekpunt. Het damp-open binnenklimaat is een aparte sensatie. Als natuurlijk comfort in een huis dat leeft. Vrijer, gezonder, ademend. Wie dat bijzondere gevoel eenmaal heeft beleefd, weet wat we bedoelen.

De bouw wordt gestart bij twee verkochte woningen!
Nu kopen is start bouw in november 2020!
Kun je niet wachten om intrek in je nieuwe woning te nemen? Dan heb je geluk! Zodra er 2 woningen zijn verkocht, start Bouwbedrijf Regeling in november 2020 met de bouw. In de zomer van 2021 worden de woningen opgeleverd!

WIARDA:
Wonen in Wiarda is een perfecte combinatie van waterrijk en landelijk wonen. Hier woon je in een open landschap met prachtige vergezichten, waterpartijen en rietstroken. De wijk ligt op een steenworp afstand van de stad Leeuwarden, aan de zuidoostzijde van het dorp Goutum. In Wiarda woon je landelijk met alle gemakken van de stad dichtbij!

Interesse? Laat uw gegevens achter op onze website en wij informeren u over het project.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 410.500,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
geschakelde woning
Kwaliteit woning
normaal
Liggingen
aan rustige weg, in woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
160 m2
Perceeloppervlakte
303 m2
Inhoud
657 m3
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
1
Aantal verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuin
achtertuin
Hoofdtuin
achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin
168 m2 (14.5m bij 11.6m)
Ligging hoofdtuin
noordwest
Achterom
Ja

Bergruimte

Schuur / Berging
vrijstaand hout
Voorzieningen
voorzien van elektra

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Kaart

Buurt