Bouwnummer 1

8927 AM Leeuwarden - € 214.900,-

Bekijk alle 2 foto's

€ 214.900,-

Onder optie

Vrije kavels beschikbaar in Blitsaerd te Leeuwarden

Blitsaerd is een wijk op nog geen 10 minuten fietsen van het centrum van Leeuwarden en ligt midden in de natuur, met alle gemakken van de moderne stad binnen handbereik. De wijk ligt ten noorden van de Groningerstraatweg langs de Bonkevaart. In de zomertijd een vaarroute voor vele watersportliefhebbers en tijdens strenge winters de finish van de Elfstedentocht. In de wijk worden vrije kavels aangeboden met verschillende kwaliteiten en kenmerken per deelgebied.

Blitsaerd, kavels in deelgebied “De Eilanden”

De bebouwingsstroken in deelgebied “De Eilanden” wordt omgeven door water met natuuroevers. Woningen zullen individueel worden ontwikkeld. De bebouwing vormt een beperkte eenheid met betrekking tot vorm, materiaal- en kleurgebruik, er wordt overwegend gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en kleuren. Aan de noordrand van “De Eilanden” dient extra zorg te worden gegeven in het ontwerp met betrekking tot de overgang naar het noordelijk gelegen open landschap.

Naast bouwvlakken per kavel kent dit plandeel ook bouwstroken waarbij verschillende kavelbreedtes mogelijk zijn. De minimale breedtes van de kavel zijn per deelgebied aangegeven op de toetsingskaart in het beeldkwaliteitsplan. Voor de verkaveling geldt dat de afstand van het bouwvlak tot de zijdelingse perceelgrens minimaal 5 meter bedraagt.

De woningen zullen individueel worden ontwikkeld. De woningen langs de noordrand bestaan uit één bouwlaag met zadel- of schilddak. De overige woningen bestaan uit één of twee bouwlagen met kap. De nokrichting is vrij.

Kwaliteiten en kenmerken kavels “De Eilanden”:
– Rustig gelegen kavels omringd door water;
– Deel van kavels gelegen aan open vaarwater;
– Prachtig uitzicht richting natuurgebied en de Bullemolen;
– Royale kavels met veel mogelijkheden, o.a. variabele maatvoering ;

Voor uitgebreide informatie over Blitsaerd, de beschikbaarheid, prijslijst en het beeldkwaliteitsplan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Kijk ook op www.blitsaerd.nl

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder optie
Koopprijs
€ 214.900,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis

Kaart

Buurt