Boomgaard C3

8941 CJ Leeuwarden - € 729.000,-

Bekijk alle 13 foto's

€ 729.000,-

Verkocht

Wonen in een stadsoase!

Ben jij op zoek naar een groene woonplek, waar rust, ruimte en ontspanning samenkomen? Een plek waar kinderen onbezorgd buitenspelen en ieder jaargetijde jouw dag kleur geeft? Dan is wonen in een stadsoase jouw op het lijf geschreven.

Aan de rand van Leeuwarden, verscholen tussen rietkragen en boomwallen, verrijst De Boomgaard. De droomplek voor de echte buitenmens. Hier geven we namelijk net zoveel aandacht aan het goede leven buiten als aan het goede leven binnen. Jouw woning vormt één geheel met de omgeving.

Verdeeld over De Boomgaard vind je vijf stijlvolle gebouwen. Stuk voor stuk ware eyecatchers, die ieder op hun beurt vier karakteristieke kwadrantwoningen tellen. De woningen liggen met de ruggen tegen elkaar, waardoor het voelt alsof je vrijstaand woont.

Zes woningen staan aan het water van de Alddjip. Hier beschik je over je eigen steiger in de tuin. De ideale plek om je sloep aan te leggen. Via de Wurdumerfeart heb je een mooie aansluiting op een uitgebreid sloepenroutenetwerk dat je meevoert langs de mooiste plekjes van Friesland.

Kroon op de woning is de optionele derde woonlaag, met volop glas en een eigen dakterras. Ieder woongebouw krijgt één woning met zo’n derde woonlaag. Naar wens kunnen we deze derde woonlaag ook realiseren op de overige woningen. Het uitzicht vanuit deze kamer is in één woord magnifiek te noemen. Het eindresultaat is een woning die eerder de titel kwadrantvilla dan kwadrantwoning verdient.

De kracht van De Boomgaard is de natuurbeleving. Van de grote glaspartijen tot de veranda: in ieder vertrek vind je een connectie met buiten. Daarbij kiezen we bewust voor natuurlijke elementen zoals bamboe en glas, zodat de woning als het ware opgaat in de groene omgeving.

De Boomgaard is in vele opzichten bijzonder. Naast de unieke locatie is ook het woonconcept buitengewoon. Als bewoners zijn jullie samen eigenaar van het totale gebied. Dat betekent dat je – naast je eigen tuin – geniet van een parkachtige omgeving waar jullie met elkaar de zorg voor dragen. Geen hoge heggen of schuttingen maar een open omgeving die uitnodigt om elkaar te ontmoeten. Hier woon en leef je samen met je buren, maar heb je tegelijkertijd de ruimte om je terug te trekken.

De Boomgaard maakt deel uit van De Zuidlanden, het nieuwste stukje Leeuwarden. In De Zuidlanden vind je het buurtschap Unia. Dit buurtschap wordt gekenmerkt door haar kleinschalige, dorpse karakter, dat naadloos past in de landelijke omgeving

Aanvullende informatie is te vinden op de website deboomgaard. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze nieuwbouw afdeling.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 729.000,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
villa
Type woning
Geschakelde woning
Kwaliteit woning
luxe
Liggingen
aan rustige weg, beschutte ligging

Indeling

Woonoppervlakte
200 m2
Inhoud
738 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Aantal verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuin
voortuin

Bergruimte

Schuur / Berging
inpandig
Voorzieningen
voorzien van elektra
Isolatie
volledig geïsoleerd

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Dak

Soort dak
plat dak
Materiaal dak
bitumineuze dakbedekking

Voorzieningen

Voorzien van elektra
Ja
Ja
Toilet, douche, dubbele wastafel
Ja

Kaart

Buurt

Lees meer over In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

Lees meer over Van nieuwbouw naar huur en verkoop

Van nieuwbouw naar huur en verkoop