Appartement 33

8912 Leeuwarden - € 387.450,-

Bekijk alle 6 foto's

Tolvesum in Middelsee

Appartement 33
– 79 m² woonoppervlakte
– 2 slaapkamers
– gelegen op de eerste verdieping
– Berging op de begane grond
– Parkeerplaats op het binnenterrein
– Voorzien van eigen balkon

Droom jij van een karakteristiek appartement met een geweldig mooi uitzicht? Dan kom jij thuis in Tolvesum. Jouw buitenkans op een unieke droomwoning in een unieke omgeving.

Appartementen
Ook de 25 appartementen in appartementencomplex Arsenaal kennen 8 verschillende woonvarianten met een woonoppervlakte tussen 62 en 98 m2. Kies je voor één of twee slaapkamers? Heb je voorkeur voor een buitenruimte of juist een fijne stadstuin? Welk appartement je ook kiest, je geniet gegarandeerd van een uitzicht over de grachten dat nooit zal vervelen. En voor comfortabel wonen met lage energiekosten dankzij de duurzame installaties en slimme innovaties in huis.

Op de noordoostelijke hoek van het bouwblok aan het water bevindt zich Het Arsenaal, een stoer bouwwerk opgetrokken uit een donkere baksteen met een stevige plint. De raamopeningen met roedeverdeling worden hier en daar onderbroken door een verticale verzameling van getoogde ramen met traditionele luiken. De kapverdieping is voorzien van stoere witte dakkapellen, die het geheel samen met de witte goot met gootklossen een frisse noot geven.

In het midden van de noordgevel van het bouwblok vind je deze twee bijzondere panden. Het witte pand kent een sterk symmetrische uitstraling en is voorzien van twee gemetselde dakkapellen aan weerszijden met een kroonlijst. Visueel ontstaan hierdoor torentjes, waarin ook de balkons zijn opgenomen. Het rode pand heeft familietrekken van het
witte pand, maar kent een iets meer ingetogen stijl zonder de gemetselde dakkapellen.

Wetterstêd Middelsee
Wetterstêd is een onderdeel van Middelsee: het nieuwste stukje stad van Leeuwarden, direct onder het Van Harinxmakanaal. Middelsee is een stadsdeel met circa 3200 woningen. Dus niet zomaar een brave nieuwbouwwijk! Compact van opzet, maar met veel water en veel groen. Met een robuuste haven en de sfeer van een typisch Friese waterstad.

Middelsee wordt een authentiek stadsdeel dat je samen maakt en beleeft. Met nieuwe woonvormen, ook voor kleine huishoudens, hippe horeca en ruimte voor creativiteit, kunst & cultuur. Een duurzame wijk waar de auto niet de baas is. Waar jij je eigen koers kunt varen en waar ruimte is voor interessante ontmoetingen. Met mensen die nieuwsgierig zijn en vooruit willen.

Hier wonen?
Heb jij belangstelling voor een van de prachtige appartementen in Tolvesum? Neem dan contact met ons op.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Koopprijs
€ 387.450,-

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Soort appartement
galerijflat
Liggingen
aan rustige weg, in woonwijk, aan vaarwater

Indeling

Woonoppervlakte
79 m2
Inhoud
285 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Aantal verdiepingen
1

Buitenruimte

Tuin
geen tuin

Bergruimte

Schuur / Berging
vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Voorzieningen

Ja
Toilet, douche, wastafel
Ja

Kaart

Buurt

Lees meer over In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

Lees meer over Van nieuwbouw naar huur en verkoop

Van nieuwbouw naar huur en verkoop