1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Drachten – Boterbloem

Boterbloem

28 vrijstaande en halfvrijstaande woningen

  • Projectwebsite www.boterbloemdrachten.nl
Bekijk bouwnummers

Beschikbaarheid

1 woning beschikbaar

5 woningen verkocht

Beschikbaarheid

1 woning beschikbaar

5 woningen verkocht

Boterbloem

Boterbloem

Alleen bouwnummer 11 en 14 zijn nog beschikbaar!

De bouw van fase 1 (kavels 7 t/m 10 en 13 t/m 26) is inmiddels in volle gang!
Op locatie zijn de kavels gemarkeerd met een kavelbordje zodat je exact kan zien waar de woning komt te staan, en welke bouwnummers er nog beschikbaar zijn.

Aan de groene noordkant van Drachten bloeit iets moois op. De jonge nieuwbouwwijk Vrijburgh breidt straks uit met een gloednieuw deelplan: Boterbloem. Het deelplan Boterbloem in Vrijburg 2 omvat 8 vrijstaande en 20 halfvrijstaande woningen, waarvan 10 levensloopgeschikt. De woningen onderscheiden zich door riante kavels en een gunstige tuinligging. Ze liggen in een groene en waterrijke omgeving aan autoluwe straatjes. De auto parkeren kan op de eigen oprit of langs de straat.

Halfvrijstaande woningen
De 10 halfvrijstaande woningen voor gezinnen hebben een royale living met open keuken, met het woongedeelte aan de tuinzijde. Op de verdieping liggen drie slaapkamers en een badkamer. Verder een zolderverdieping die met een vaste trap bereikbaar is. De totale woonoppervlakte bedraagt 128 vierkante meter. De halfvrijstaande woningen liggen op kavels die in grootte variëren van 250 tot 280 vierkante meter. Bouwnummer 21 t/m 24 hebben standaard een aangebouwde stenen berging. Bij de overige bouwnummer kan dit gekozen worden als meerwerkoptie (optie pluspakket). De eigen oprit biedt genoeg ruimte om twee auto’s te parkeren.

De halfvrijstaande woningen zijn ook beschikbaar in een levensloopgeschikte variant, met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Hierbij ligt de het woongedeelte aan de straatzijde en de keuken en aparte slaapkamer met aansluitende badkamer aan de tuinzijde. De woonoppervlakte bedraagt 117 vierkante meter. De kavelgrootte varieert van 269 tot 334 vierkante meter. Ook bij deze twee-onder-een-kapwoning is het mogelijk om te kiezen voor een aangebouwde stenen berging.

Vrijstaande woningen
De 10 vrijstaande woningen hebben op de begane grond een royale L-vormige living met open keuken een aansluitingen voor een kookeiland. Op de verdieping liggen drie volwaardige slaapkamers en een badkamer met douche, wc en ruimte voor een ligbad. Verder een zolderverdieping die via een vaste trap bereikbaar is. De woonoppervlakte loopt uiteen van 152 tot 178 vierkante meter. De vrijstaande woningen liggen op grote kavels: 445 – 661 vierkante meter.

Energiezuinig en onderhoudsvrij wonen
Vanzelfsprekend zijn alle woningen van project Boterbloem gasloos en gebouwd volgens de jongste normen van BENG. Die afkorting staat voor Bijna EnergieNeutrale Gebouwen. Elke woning beschikt over een lucht-water-warmtepomp in combinatie met vloerverwarming op alle woonlagen. Omdat alles nieuw en fris is, heb je de eerste jaren geen omkijken naar het onderhoud. Een energiezuinige en onderhoudsarme woning is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Kijk voor meer informatie over de woningen en de beschikbaarheid op de projectwebsite boterbloemdrachten . nl

1 van de fotos

Bouwnummers in de Boterbloem

Bouwnummer 14

€ 520.000,-

Drachten

Status: Beschikbaar

woonoppervlakte: 154 m2

Bouwnummer 5

€ 389.000,-

Drachten

Status: Verkocht

woonoppervlakte: 127 m2

Bouwnummer 4

€ 389.000,-

Drachten

Status: Verkocht

woonoppervlakte: 127 m2

Bouwnummer 2

€ 389.000,-

Drachten

Status: Verkocht

woonoppervlakte: 127 m2

Bouwnummer 13

€ 525.000,-

Drachten

Status: Verkocht

woonoppervlakte: 154 m2

Bouwnummer 11

€ 525.000,-

Drachten

Status: Verkocht

woonoppervlakte: 154 m2

Lees meer over In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

Lees meer over Van nieuwbouw naar huur en verkoop

Van nieuwbouw naar huur en verkoop