1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Drachten – Boterbloem

Boterbloem

28 vrijstaande en halfvrijstaande woningen

  • Start verkoop in juni

Boterbloem

Start verkoop | vrijdag 9 juni

28 vrijstaande en halfvrijstaande woningen

Aan de groene noordkant van Drachten bloeit iets moois op. De jonge nieuwbouwwijk Vrijburgh breidt straks uit met een gloednieuw deelplan: Boterbloem. Het omvat 28 comfortabele en energiezuinige vrijstaande en halfvrijstaande woningen, waarvan 10 levensloopgeschikt. In juni start de verkoop. Iets voor jou? Meld je dan vrijblijvend aan en ontvang straks als eerste bericht.

Veel variatie in vorm, indeling en kleur
De woningen van deelplan Boterbloem zijn ontworpen in een eigentijds-klassieke stijl met veel variatie. Je vindt er straks zowel drielaagse vrijstaande woningen met een hoog zadeldak als tweelaagse halfvrijstaande woningen met een lage goot. Het eerste type heeft een rode gevelsteen, het tweede een bruine. De tweelaagse woningen zijn bovendien beschikbaar in een levensloopgeschikte variant, met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Verder is er veel ruimte om je eigen woonwensen te verwezenlijken. Zo biedt Boterbloem voor elk wat wils.

Energiezuinig en onderhoudsvrij wonen
Vanzelfsprekend zijn alle woningen van project Boterbloem gasloos en gebouwd volgens de jongste normen van BENG. Die afkorting staat voor Bijna EnergieNeutrale Gebouwen. Elke woning beschikt over een lucht-water-warmtepomp in combinatie met vloerverwarming op alle woonlagen. Omdat alles nieuw en fris is, heb je de eerste jaren geen omkijken naar het onderhoud. Een energiezuinige en onderhoudsarme woning is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Mis niks van nieuwbouwproject Boterbloem
De verkoop van de 28 vrijstaande en halfvrijstaande woningen, inclusief 10 levensloopgeschikte woningen start naar verwachting in juni. Woon jij straks ook comfortabel en energiezuinig te midden van groen? Schrijf je dan snel in en ontvang al het nieuws als eerste.

1 van de fotos