1. Home
  2. Complexen
  3. Burgum – Ds. Talmasingel

Ds. Talmasingel

Beschikbaarheid

Nog 0 van de 3 woningen

Beschikbaarheid

Nog 0 van de 3 woningen

Ds. Talmasingel

Wonen vlakbij het Bergumer dorpscentrum met alle voorzieningen binnen handbereik. Dit complex, opgeleverd in 2001, is speels van opzet en bestaat uit 39 appartementen. Tevens zijn er een aantal losse garageboxen te huur.

ZORG, ook als u zelfstandig woont is het belangrijk te weten dat u zorg kunt krijgen wanneer dit nodig is. Zorgorganisatie De Friese Wouden biedt die zorg die nodig is. Voor bewoners van de Klaverkamp zijn veel vormen van zorg mogelijk.

COMPLEX, de appartementen op de begane grond hebben allemaal een eigen terras en op de 1e verdieping een balkon. In een groot aantal gevallen kunt u de woning bereiken via de overdekte balustrades. Alle deuren en doorgangen in het complex garanderen ook voor rolstoelers een gemakkelijke bereikbaarheid.

INDELING, entree/hal met deur naar de woonkamer, extra kamer, slaapkamer, badkamer, berging. De woonkamer grenst aan de half- open keuken en heeft een hoekopstelling. De extra kamer heeft een deur naar het terras/balkon. De slaapkamer heeft een directe toegang tot de badkamer met douche, wastafel en toilet.

De huur is exclusief € 50,00 servicekosten.

1 van de fotos

Zo helpen wij u verder

Lees meer over Van nieuwbouw naar huur en verkoop

Van nieuwbouw naar huur en verkoop

Lees meer over Makelaar Willem over de kansen en uitdagingen van de continu veranderende woningmarkt

Makelaar Willem over de kansen en uitdagingen van de continu veranderende woningmarkt

Lees meer over Liefde voor Exclusief Wonen kent geen grenzen

Liefde voor Exclusief Wonen kent geen grenzen