1. Home
  2. Complexen
  3. Burgum – Ds. Talmasingel

Ds. Talmasingel

Beschikbaarheid

Nog 0 van de 2 woningen

Beschikbaarheid

Nog 0 van de 2 woningen

Ds. Talmasingel

Wonen nabij het centrum van Burgum met alle voorzieningen binnen handbereik. Aantrekkelijke winkels, een bloeiend verenigingsleven en goed openbaar vervoer.

In het complex De Klaverkamp bevinden zich 7 woningen. U komt de woning binnen via de ruime hal, in de grote woonkamer bevindt zich een trap naar de eerste verdieping. Via een schuifpui heeft u toegang tot het terras. Via de woonkamer heeft u toegang tot de extra kamer en de keuken met L-vormig aanrechtblok. Deze keuken heeft een lichtkoepel voor direct buitenlicht. Naast de keuken ligt een separate berging die ook als bijkeuken is te gebruiken. De garage is via een inpandige deur verbonden met de keuken. Een deur geeft toegang tot de verbindingshal met de hoofdslaapkamer en de badkamer. In de badkamer is een ligbad, aparte douche en wastafel standaard. De badkamer is ook toegankelijk vanuit de slaapkamer, douche met wastafel en onder het schuine dak een extra bergruimte.

1 van de fotos

Zo helpen wij u verder

Lees meer over Digitaal zakendoen en optimaal klantgemak

Digitaal zakendoen en optimaal klantgemak

Onze makelaar Eddy legt uit hoe nieuwe ontwikkelingen in digitalisering en automatisering worden ingezet om de maximale waarde voor onze klanten te realiseren.

Lees meer over Blog: Wat zeggen Funda’s cijfers over de woningmarkt?

Blog: Wat zeggen Funda’s cijfers over de woningmarkt?

Lees meer over Recreatiewoning in Friesland verkopen?

Recreatiewoning in Friesland verkopen?

Uw recreatiewoning in Friesland verkopen?