1. Home
  2. Bedrijfspanden
  3. Sneek – Koperslagersstraat 23

Koperslagersstraat 23

8601 WL Sneek - € 550.000,- k.k.

Bekijk alle 34 foto's

€ 550.000,- k.k.

€ 550.000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud

Dit goed onderhouden en representatieve bedrijfspand is gelegen op een ruim perceel van circa 1.223 m² eigen grond, aan de rand van bedrijventerrein ‘De Hemmen A7’ in Sneek. Het bedrijfspand heeft een oppervlakte van circa 624 m² BVO, waarvan circa 510 m² kantoor/bedrijfsruimte op de begane grond en circa 114 m² opslag/kantoorruimte op de verdieping.

Het voorste deel van het pand is gebouwd in 1998. De beide achtergelegen bedrijfsunits (beide circa 150 m² BVO) zijn gebouwd in 2006 en zijn beide voorzien van een overheaddeur, toiletruimte en meterkast. Deze zouden desgewenst dus separaat in gebruik kunnen worden genomen. In 2022 is het achtergelegen perceel (circa 75 m²) opgehoogd en voorzien van walbeschoeiing.

Kortom:
– Oppervlakte van totaal circa 624 m² BVO;
– Zicht locatie vanaf stadsrondweg (N7);
– Keuze om drietal verschillende bedrijfsunits separaat van elkaar te gebruiken;
– Parkeermogelijkheden aan voor-/zij- en achterkant van het bedrijfspand;
– Energielabel A

Indeling voorste bedrijfsruimte:
Entree via de loopdeur, werkruimte met een oppervlakte van totaal circa 163 m² BVO inclusief magazijn, overheaddeur en opgang naar de verdieping, kantoorruimte met een gecombineerde oppervlakte van circa 46 m². De verdieping is ingedeeld met een werkruimte en kantine/spreekkamer.

Indeling aangebouwde bedrijfsunits:
De bedrijfsunits zijn direct vanuit de voorste bedrijfsruimte bereikbaar, maar zijn beide tevens voorzien van een loopdeur en overheaddeur. Deze hebben een afmeting van circa 14,30 meter (L) bij 10,50 meter (B) en beschikken bij over een verhoging/vliering voor opslagruimte.

Ligging/bereikbaarheid:
Het bedrijventerrein de Hemmen 2 is gelegen nabij de A7 en heeft goede verbindingsmogelijkheden met Bolsward, Heerenveen, Groningen en de randstad. Aan de achterzijde grenst het pand aan de stadsrondweg (N7).

Voorzieningen
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd, met onder meer de navolgende voorzieningen:
– Verlichting;
– Overheaddeuren (4,5 H bij 4 B) en loopdeur (3x);
– Meterkast;
– Toiletvoorzieningen;
– Pantry;
– Krachtstroominstallatie.

Parkeergelegenheid
Er is voldoende parkeergelegenheid op het verharde buitenterrein. Zowel aan de voor-/zij- als achterkant van het bedrijfspand. De elektrisch bedienbare schuifpoort is in gezamenlijk gebruik.

Vraagprijs:
€ 550.000,00 kosten koper.

Bestemming:
Volgens het geldende bestemmingsplan “Bedrijvenpark De Hemmen A7” (vastgesteld op 28 februari 2013), heeft deze locatie de enkelbestemming “Bedrijvendoeleinden”. Hierdoor is deze ruimte geschikt voor een breed scala aan zakelijke activiteiten. Bij voorgenomen gebruik van de ruimte, dient koper het gebruik vooraf te toetsen bij de gemeente Súdwest Fryslân.

Aanvaarding
In overleg.

DISCLAIMER
Deze aanbieding (inclusief bijlagen) van ‘Hoekstra Bedrijfsmakelaars’ is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan ‘Hoekstra Bedrijfsmakelaars’ geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Prijs
€ 550.000,- k.k.
Aanvaarding
in overleg

Bouwvorm

Bouwvorm
bestaande bouw

Indeling

Soort Object
bedrijfsruimte
Totale oppervlakte
624
Perceeloppervlakte
1.223 m2
Vloerbelasting
1.500
Vrije hoogte
700
Bedrijfsruimte opp.
624 m2

Overig

In units vanaf
624 m2

Kaart

Buurt

Lees meer over Hoekstra Bedrijfsmakelaars | Dé bedrijfsmakelaar van Friesland

Hoekstra Bedrijfsmakelaars | Dé bedrijfsmakelaar van Friesland