1. Home
  2. Bedrijfspanden
  3. Sneek – Wijde Noorderhorne 2
Bekijk alle 28 foto's

N.O.T.K.

N.O.T.K.

In het centrumgebied van Sneek staat aan de Wijde Noorderhorne 2 het voormalig Hotel Hanenburg. Het gehele pand telt in totaal 1.525 m2 BVO met zowel hotelkamers als horecagelegenheid. Indien gewenst kan dit van elkaar gescheiden worden en separaat worden gehuurd. Op de begane grond bevindt zich in totaal 400 m2 aan horeca wat momenteel is onderverdeeld in het voormalig biercafe 3B en de ontbijtzaal van het hotelgedeelte. Alle ruimten zijn momenteel volledig gemeubileerd. De overige 300 m2 betreft de lobby van het hotel, de lift, kantoor, opslag en een wasruimte.
Op de eerste verdieping bevinden zich 11 hotelkamers en de vide van het horecagedeelte met ongeveer 30 m2 vloeroppervlak. Op tweede verdieping bevinden zich 6 hotelkamers.

In totaal beschikt het hotel/logement over 17 kamers, waarvan 15 tweepersoonskamers en 2 éénpersoonskamers. 2 kamers zijn uit te breiden naar een driepersoonskamer. Ook alle hotelkamers zijn momenteel volledig gemeubileerd. Heeft u interesse in het geheel of een gedeelte van het pand, vraag dan geheel vrijblijvend een bezichtiging aan.

Aanvaarding:
In overleg, kan spoedig

Huurtermijn:
In overleg

Huurovereenkomst:
R.O.Z. Model met aanvullende bepalingen.

Bankgarantie/waarborgsom:
Ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

Betalingswijze:
De huur dient per maand bij vooruitbetaling te worden voldaan.

Indexering:
Jaarlijks conform de consumentenprijsindex reeks CPI-alle huishoudens 2015=100.

Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Onderhandelingen en verhuur vinden dan ook pas plaats onder het uitdrukkelijke voorbehoud van het verkrijgen van definitieve goedkeuring van verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Prijs
N.O.T.K.
Aanvaarding
in overleg
BTW belast
Ja

Bouwvorm

Bouwvorm
bestaande bouw

Indeling

Soort Object
horeca
Totale oppervlakte
1.525
Perceeloppervlakte
0 m2
Horeca opp.
1.525 m2

Kaart

Buurt

Lees meer over Hoekstra Bedrijfsmakelaars | Dé bedrijfsmakelaar van Friesland

Hoekstra Bedrijfsmakelaars | Dé bedrijfsmakelaar van Friesland