1. Home
  2. Bedrijfspanden
  3. Oudega – Buorren

Buorren

9216 WE Oudega - € 102.000,- k.k.

Bekijk alle 3 foto's

€ 102.000,- k.k.

€ 102.000,- k.k.

Aan de Buorren in Oudega wordt door de gemeente Smallingerland een bouwkavel voor een praktijkruimte en twee bouwkavels voor vrijstaande woningen aangeboden. De kavels zijn gelegen in het centrum van het dorp. Op de locatie staat nu nog een school, de sloop is reeds aangevangen. Alle kavels mag u als particulier in eigen beheer bebouwen met respectievelijk een praktijkruimte en/of een woning. Hier zijn randvoorwaarden op van toepassing.
De gemeente staat ook open voor kopers die meer woningen willen realiseren op deze kavels, onder voorwaarde dat de plannen ruimtelijk goed inpasbaar zijn. Er is dan wel een meer uitgebreide procedure nodig, omdat dit niet binnen het bestemmingsplan past.

Kavelprijzen en oppervlaktes:
De prijs voor de bouwkavel van de praktijkruimte is een minimumprijs. De prijzen voor de woningbouwkavels zijn vaste prijzen en zijn niet onderhandelbaar.

Bouwkavel 1 is bestemd voor de realisatie van een praktijkruimte. De oppervlakte is 828 m² en de koopprijs bedraagt minimaal € 102.000,00 exclusief BTW en exclusief kosten van notaris en kadaster. Degene die het hoogste bod uitbrengt wordt de koper.

Er mag ook een bod worden gedaan op bouwkavel 1 plus één van beide woonkavels, zodat er een ruime woon-/werklocatie ontstaat.

Bouwkavel 2 is bestemd voor een woning. De oppervlakte is 824 m² en de koopprijs bedraagt € 167.171,00 exclusief BTW en exclusief kosten van notaris en kadaster.
Bouwkavel 3 is bestemd voor een woning. De oppervlakte is 687 m² en de koopprijs bedraagt € 139.377,00 exclusief BTW en exclusief kosten van notaris en kadaster.

De oppervlaktes kunnen in de werkelijkheid afwijken.

Mocht de bouwkavel ten behoeve van de bouw van een praktijkruimte niet verkocht worden dan beraadt het college zich op een herontwikkeling alle drie kavels.

Bestemmingsplan:
De bouwkavels vallen binnen het bestemmingsplan van de Buorren Oudega.

Praktijkruimte:
Eén van de kavels (bouwkavel 1) is bestemd voor de realisatie van een praktijkruimte t.b.v. dienstverlening. Onder dienstverlening moet het volgende worden verstaan:
• 1.24 dienstverlening
Met detailhandel vergelijkbare activiteiten voor het bedrijfsmatig verlenen van diensten aan of ten gerieve van het publiek, zoals een wasserette, kapsalon, makelaarskantoor of reisbureau, zulks met uitzondering van horecabedrijven.

Beeldkwaliteit:
Met het oog op de inpassing van de bebouwing in de omgeving zijn er een aantal voorwaarden opgesteld met betrekking tot de vorm en het materiaalgebruik dat van toepassing is op deze bouwkavels.

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Prijs
€ 102.000,- k.k.
Aanvaarding
in overleg
BTW belast
Ja

Bouwvorm

Bouwvorm
n.v.t.

Indeling

Soort Object
bouwgrond
Perceeloppervlakte
828 m2

Overig

In units vanaf
0

Kaart

Buurt

Lees meer over Hoekstra Bedrijfsmakelaars | Dé bedrijfsmakelaar van Friesland

Hoekstra Bedrijfsmakelaars | Dé bedrijfsmakelaar van Friesland