1. Home
  2. Bedrijfspanden
  3. Leeuwarden – Eestraat 15t/m 125
Bekijk alle 37 foto's

N.O.T.K.

N.O.T.K.

Verkocht onder voorbehoud

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING Eestraat 15 & 17 t/m 125 te Leeuwarden

In opdracht van Woningcorporatie Habion zijn wij gestart met de verkoop bij inschrijving van het woonzorgcentrum ‘’Sint Jozef’’ en het woongebouw “Eezicht”, gelegen aan de Eestraat 15 & 17 t/m 125 te Leeuwarden. De gebouwen zijn prachtig gelegen aan de Dokkumer Ee en op loopafstand van het levendige centrum van Leeuwarden.
Woonzorgcentrum Sint Jozef bestaat uit 40 appartementen, een kleinschalig wonen locatie (24 eenheden) en diverse gemeenschappelijke ruimtes. Het woongebouw Eezicht bestaat in totaal uit 55 sociale huurappartementen.
Beide gebouwen zijn met elkaar verbonden en worden in één verkooptransactie verkocht.

Omschrijving Sint Jozef
Woonzorgcentrum Sint Jozef telt 5 bouwlagen en is voorzien van 2 liften en beschikt over diverse voorziening zoals een kapsalon, pedicure, fysiotherapeut, bibliotheek, biljartruimte, kapel, restaurant en een winkeltje.
In totaal zijn er 40 appartementen aanwezig. Ieder appartement is circa 47 m² GO groot en beschikt over een woonkamer, keukenblok, slaapkamer, douche, en toilet. De bewoners van de appartementen kunnen hier zelfstandig wonen, maar kunnen ook gebruik maken van de benodigde zorg.
Naast het zelfstandig wonen is er ook kleinschalig wonen in het complex aanwezig. De kleinschalig wonen locatie beschikt in totaal over 24 eenheden voor mensen met dementie en lichamelijk (somatische) aandoeningen.

Het complex Sint Jozef is in zijn geheel, tot en met 31 december 2031, verhuurd aan zorgaanbieder Stichting KwadrantGroep.

Omschrijving Eezicht
Woongebouw Eezicht is gelegen op een uitstekende locatie direct aan de Dokkumer Ee en nabij de binnenstad. Het gebouw telt 6 woonlagen en is voorzien van een lift en beschikt op de begane grond over een gezamenlijke fietsenberging. Eezicht wordt verwarmd middels blokverwarming.
In totaal zijn er 55 sociale huurappartementen in het gebouw aanwezig. Ieder appartement is circa 49 m² GO groot. De globale indeling van een appartement bestaat uit een woonkamer, open of dichte keuken, 1 slaapkamer, badkamer met douche, toilet en wastafel, balkon en een eigen inpandige berging.

Locatie en bereikbaarheid
De gebouwen bevinden zich op een uitstekende locatie aan de Dokkumer Ee in de wijk Oldegalileën-Bloemenbuurt. Deze wijk ligt aan de noordkant van het stadscentrum van Leeuwarden. In de omgeving zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals winkels, NHL Stenden Hogeschool, basisscholen en sportgelegenheden. Beide gebouwen zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. De uitvalswegen (N31, N355 en N357) richting Dokkum, Drachten, Stiens en Harlingen zijn binnen enkele autominuten te bereiken.

Parkeren
Aan de voorzijde van beide gebouwen bevindt zich een openbaar parkeerterrein, dat is aangewezen als ‘blauwe’ zone. Daarnaast bevindt zich aan de zijkant van het complex Sint Jozef een aparte parkeerstrook met circa 13 plekken, welke specifiek bestemd is voor de medewerkers van het woonzorgcentrum.

Bestemming
De gebouwen vallen onder het bestemmingsplan ‘Leeuwarden – Tussen Ee en Vliet’ en hebben als bestemming ‘Wonen – Wooncentrum’.

Huurgegevens
Het huuroverzicht en alle overige relevante informatie met betrekking tot de verhuur zijn in de dataroom opgenomen.

Energielabel
Het woonzorgcentrum Sint Jozef beschikt over een energielabel A. De appartementen in woongebouw Eezicht beschikken grotendeels over een energielabel C en een aantal over een energielabel D.

Bijzonderheden
– De verkoop geschied onder voorbehoud gunning opdrachtgever en onder voorbehoud definitieve toestemming van de Raad van Commissarissen van opdrachtgever, definitieve toestemming van de Autoriteit Woningcorporaties en definitieve toestemming van het Waarborgfonds Sociale Woningbouw;
– Voor het woongebouw Eezicht geldt een exploitatieverplichting van 7 jaar. Dit wordt vastgelegd in de akte van levering;
– Bij de verkoop van corporatiebezit zijn o.m. de regels van het Besluit toegelaten instellingen volkshuisvesting (BTIV) van toepassing;
– De aktepassering dient plaats te vinden bij notariskantoor DeHaan Advocaten en Notarissen te Leeuwarden;
– De gebouwen worden verkocht en geleverd ‘as is, where is’, dat wil zeggen in de huidige staat zonder garanties van enige soort waaronder die met betrekking tot de bouwtechnische, juridische, financiële, commerciële en milieukundige aspecten van het gebouw en met alle aan de gebouwen verbonden rechten en verplichtingen alsmede eventuele zichtbare of niet-zichtbare gebreken.

Verkoopproces
Op de voorgenomen verkoop zijn onder meer de disclaimer en verkoopprocedure van toepassing, zoals opgesteld door de projectnotaris. Deze stukken zijn samen met de volledige verkoopdocumentatie opgenomen in een digitale dataroom. Wilt u deelnemen aan het verkoopproces? Neemt u dan contact op met Hoekstra Bedrijfsmakelaars. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verleend na ondertekening van een deelname- en geheimhoudingsverklaring en na goedkeuring door de opdrachtgever.

Kijkdagen
Het bezichtigen van de gebouwen is uitsluitend mogelijk op afspraak tijdens de kijkdagen. Deze vinden plaats op woensdag 5 juli 2023 tussen 12:00 uur en 17:00 uur en op donderdag 13 juli 2023 tussen 12:00 uur en 17:00 uur. Indien u hieraan wilt deelnemen dient u hiervoor een afspraak te maken bij Hoekstra Bedrijfsmakelaars, tel. 058 – 233 73 37.

Sluitingsdatum inschrijving
Vrijdag 22 september 2023 uiterlijk om 17:00 uur is het laatst mogelijke tijdstip voor het indienen van een schriftelijke bieding bij DeHaan Advocaten en Notarissen, Tesselschadestraat 10 (8913 HB) te Leeuwarden. Biedingen die na deze datum worden ingediend of niet aan de voorwaarden voldoen worden niet in behandeling genomen. De bieding kan uitsluitend betrekking hebben op beide gebouwen tezamen.

DISCLAIMER
Deze aanbieding (inclusief bijlagen) van ‘Hoekstra Bedrijfsmakelaars’ is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan ‘Hoekstra Bedrijfsmakelaars’ geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Prijs
N.O.T.K.
Aanvaarding
in overleg

Bouwvorm

Bouwvorm
bestaande bouw

Indeling

Soort Object
belegging
Perceeloppervlakte
7.375 m2
Woonoppervlakte
4.980 m2

Kaart

Buurt

Misschien vind je deze objecten ook interessant

Dirk Zeperweg 2

N.O.T.K.

Leeuwarden

Eestraat 1-11e.v.

N.O.T.K.

Leeuwarden

Slauerhoffweg 13-19

N.O.T.K. / € 85,- per m2/ per jaar

Leeuwarden

Circa 1.905 m2 kantoorruimte te huur in het 3-laagse kantoorgebouw gelegen langs de Celsiusweg op ‘BusinessPark Slauerhoff’.

Bekijk de detail pagina van Leeuwarden – Slauerhoffweg 13-19

Slauerhoffweg 13-19

N.O.T.K. / € 85,- per m2/ per jaar

Leeuwarden

Circa 1.905 m2 kantoorruimte te huur in het 3-laagse kantoorgebouw gelegen langs de Celsiusweg op ‘BusinessPark Slauerhoff’.

Lees meer over Hoekstra Bedrijfsmakelaars | Dé bedrijfsmakelaar van Friesland

Hoekstra Bedrijfsmakelaars | Dé bedrijfsmakelaar van Friesland