1. Home
  2. Bedrijfspanden
  3. Franeker – De Wieken 23

De Wieken 23

8801 RA Franeker - € 259.000,- k.k.

Bekijk alle 34 foto's

€ 259.000,- k.k.

€ 259.000,- k.k.

Als u op zoek bent naar een geslaagde combinatie van bedrijfsruimte en kantoorruimte, is dit een niet te missen kans. Dit geschakelde bedrijfspand is even netjes als representatief van opzet en is gelegen op een perceel van circa 546 m² eigen grond. Het pand beschikt over een bedrijfsruimte met verdeeld over de begane grond de verdieping een oppervlakte van totaal circa 225 m² BVO en een zeer nette kantoorruimte met een oppervlakte van totaal circa 151 m² BVO.

Kortom:
– Combinatie bedrijf- en kantoorruimte;
– Voldoende manoeuvreerruimte aan voor- en zijkanten;
– Gelegen op het nette bedrijventerrein de Kie aan de zuidwestrand van Franeker;
– Parkeermogelijkheden aan voorzijde van het bedrijfspand;
– Energielabel A

Indeling begane grond: Entree/hal met toegang tot bedrijfsruimte. Deze heeft een oppervlakte van circa 169 m² en beschikt over een overheaddeur van circa 5×5 meter en een vrije hoogte van circa 6,5 meter. Via de entree/hal is tevens de kantine/ontvangsthal te bereiken. Deze is voorzien van een toiletruimte en een nette keukenopstelling inclusief inbouwapparatuur (o.a. vaatwasser en koel-/vriescombinatie). Deze ruimte is desgewenst tevens te gebruiken als kantoorruimte.

Indeling verdieping: overloop met keukenblok, toiletruimte, berg-/techniekruimte, toegang naar de opslagruimte op de verdieping. Deze heeft een oppervlakte van circa 56 m²
en alsmede een toiletruimte en de technische ruimte. Het kantoordeel op de verdieping is verdeeld over een ruimte van circa 53 m² en een kantoorkamer/vergaderruimte van circa 27 m². Deze zijn beide zeer netjes van opzet, met onder meer een laminaatvloer, airco-units en zonwering.

Ligging/bereikbaarheid:
Het bedrijventerrein de Kie is gelegen aan de zuidwestelijke entree van Franeker. Vanwege de directe aansluiting op de stadsrondweg (N384), is de ontsluiting zeer goed.

Voorzieningen:
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd, met onder meer de navolgende voorzieningen:
– Verlichting;
– Overheaddeur (5 H bij 5 B) en loopdeur;
– Meterkast;
– Toiletvoorziening (2x);
– Pantry (2x);
– Krachtstroominstallatie.

Parkeergelegenheid:
Er is voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van het bedrijfspand.

Vraagprijs:
€ 259.000,00 kosten koper.

Bestemming:
Bestemmingsplan “Franeker Zuid” (vastgesteld op 17 mei 2018), waarbinnen deze locatie de enkelbestemming “Bedrijventerrein” heeft; hetgeen neerkomt op bedrijven tot en met categorie 4.2. Bij voorgenomen gebruik van de ruimte, dient koper het gebruik vooraf te toetsen bij de gemeente Waadhoeke.

Aanvaarding:
In overleg, doch kan desgewenst spoedig.

DISCLAIMER
Deze aanbieding (inclusief bijlagen) van ‘Hoekstra Bedrijfsmakelaars’ is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan ‘Hoekstra Bedrijfsmakelaars’ geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Prijs
€ 259.000,- k.k.
Aanvaarding
in overleg

Bouwvorm

Bouwvorm
bestaande bouw

Indeling

Soort Object
bedrijfsruimte
Totale oppervlakte
376
Perceeloppervlakte
546 m2
Vrije hoogte
650
Bedrijfsruimte opp.
225 m2
Kantoorruimte opp.
151 m2

Overig

In units vanaf
Niet beschikbaar
Aantal lagen
2

Kaart

Buurt

Lees meer over Hoekstra Bedrijfsmakelaars | Dé bedrijfsmakelaar van Friesland

Hoekstra Bedrijfsmakelaars | Dé bedrijfsmakelaar van Friesland