1. Home
  2. Bedrijfspanden
  3. Emmeloord – Revelsant 80
Bekijk alle 49 foto's

N.O.T.K.

N.O.T.K.

Verkocht onder voorbehoud

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING – (voormalig) woonzorgcentrum ‘’Wittesteijn’’ te Emmeloord

Wij zijn gestart met de verkoop bij inschrijving van het binnenkort leegkomende woonzorgcentrum ‘’Wittesteijn’’ met bijbehorend dienstencentrum, gelegen aan de Revelsant 80-82 te Emmeloord. Het woonzorgcentrum bestaat onder andere uit 83 kleine appartementen en diverse algemene ruimten en is aan één zijde direct verbonden met het naastgelegen eenlaags dienstencentrum.

Vloeroppervlakte
Wittesteijn heeft een totale vloeroppervlakte van circa 5.648 m². Het woonzorgcentrum is circa 4.931 m² groot en het dienstencentrum is circa 717 m² groot. De genoemde oppervlaktematen zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Omschrijving object
Het woonzorgcentrum bestaat uit 83 zelfstandige appartementen van elk circa 26 m² groot. Het betreft grotendeels een U-vormig gebouw, gesitueerd rondom een binnentuin, bestaande uit twee vleugels die naar één zijde aflopen van vijf naar drie bouwlagen. Het woonzorgcentrum biedt plaats aan 83 bewoners met verpleging en verzorging. De appartementen beschikken allen over een woonkamer, keuken en sanitaire voorziening. Daarnaast zijn er huiskamers, een restaurant c.q. recreatieruimte, een grootkeuken en diverse opslag- en kantoorruimten ten behoeve van de ondersteunende functies aanwezig. Vanuit het woonzorgcentrum is er een directe verbinding aan de binnenzijde met het naastgelegen eenlaags dienstencentrum. Dit dienstencentrum heeft ook een eigen hoofdentree aan de voorzijde en aan de achterzijde is nog een aparte ingang aanwezig.

Tijdelijke verhuur
De gemeente Noordoostpolder is voornemens het gehele complex tijdelijk te huren van de nieuwe eigenaar (zijnde de ‘koper’). Hiertoe is een concept huurovereenkomst opgesteld welke is opgenomen in de dataroom.

Locatie en bereikbaarheid
Woonzorgcentrum Wittesteijn ligt in de rustige groene woonwijk Revelsant, aan de westkant van Emmeloord. De woonwijk kenmerkt zich door zijn ruime opzet met veel groen. Tegenover het object bevindt zich winkelcentrum Wittesteijn met o.a. een supermarkt, drogisterij, kapper en slijterij. De kern van Emmeloord met tal van voorzieningen ligt op ongeveer 1,5 km van Wittesteijn.
Het object is op circa 3,5 km afstand gelegen van de oprit naar de snelweg A6 en is binnen enkele minuten per auto bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich ongeveer op 400 meter afstand.

Parkeergelegenheid
Het complex beschikt over 16 parkeerplaatsen op eigen terrein. In de directe nabijheid van het complex bevinden zich diverse openbare parkeervoorzieningen.

Bestemming
Het gehele complex valt onder het bestemmingsplan ‘Emmeloord-West’.
– Het woonzorgcentrum heeft enkelbestemming ‘Wonen’ met functie-aanduiding ‘Maatschappelijk’: er geldt een reguliere woonbestemming (er mag gewoond worden zonder zorg) en voor de begane grond geldt naast wonen (ook) een maatschappelijke bestemming.
– Het naastgelegen dienstencentrum heeft enkelbestemming ‘Maatschappelijk’.

Voor meer informatie omtrent het bestemmingsplan verwijzen wij u naar de gemeente Noordoostpolder. Koper is zelf verantwoordelijk voor de verkrijging van de eventueel benodigde vergunning(en) c.q. bestemming ten behoeve van het beoogde gebruik en/of herontwikkeling van het object.

Energielabels
Het complex beschikt over een energielabel C (woonzorgcentrum) en F (dienstencentrum).

Bijzonderheden
– De verkoop van het complex geschiedt onder voorbehoud gunning opdrachtgever en onder voorbehoud definitieve goedkeuring van de Raad van Commissarissen van opdrachtgever alsmede onder voorbehoud definitieve goedkeuring van het College sanering zorginstellingen. Waarbij de goedkeuring van het College geldt als een besluit in het kader van de AWB waardoor voor een periode van 6 weken het genomen besluite nog openstaat voor bezwaar. Pas na die 6 weken is het besluit – ingeval er geen bezwaar is gemaakt – onherroepelijk.
– Het is koper niet toegestaan het complex of een deel van het complex binnen een termijn van 24 maanden na eigendomsoverdracht weer door te verkopen. Dit wordt vastgelegd in de akte van levering;
– De aktepassering dient plaats te vinden bij notariskantoor DeHaan Advocaten en Notarissen te Leeuwarden;
– Het complex wordt verkocht en geleverd ‘as is where is’, dat wil zeggen dat koper het complex aanvaardt in de toestand waarin het zich op het moment van leveren bevindt, met alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken, lasten, beperkingen en verplichtingen en het feit dat verkoper ten aanzien van het complex geen enkele garantie kan geven.

Verkoopproces
Op de voorgenomen verkoop zijn onder meer de voorwaarden en procedurebeschrijving van toepassing, zoals opgesteld door de projectnotaris. Deze stukken zijn samen met de volledige verkoopdocumentatie opgenomen in een digitale dataroom. Wilt u deelnemen aan het verkoopproces? Neemt u dan contact op met Hoekstra Bedrijfsmakelaars. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verleend na ondertekening van een deelname- en geheimhoudingsverklaring en na goedkeuring door de opdrachtgever.

Kijkdagen
Het bezichtigen van het object is uitsluitend mogelijk op afspraak tijdens de kijkdagen. Deze vinden plaats op dinsdag 10 oktober 2023 tussen 12:00 uur en 17:00 uur en op woensdag 18 oktober 2023 tussen 12:00 uur en 17:00 uur. Indien u hieraan wilt deelnemen dient u hiervoor een afspraak te maken bij Hoekstra Bedrijfsmakelaars, tel. 058 – 233 73 37.

Sluitingsdatum inschrijving
Vrijdag 17 november 2023 uiterlijk om 17:00 uur is het laatst mogelijke tijdstip voor het indienen van een schriftelijke bieding op het complex bij DeHaan Advocaten en Notarissen, Tesselschadestraat 10 (8913 HB) te Leeuwarden. Biedingen die na deze datum worden ingediend of niet aan de voorwaarden voldoen worden niet in behandeling genomen.

DISCLAIMER
Deze aanbieding (inclusief bijlagen) van ‘Hoekstra Bedrijfsmakelaars’ is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan ‘Hoekstra Bedrijfsmakelaars’ geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Prijs
N.O.T.K.
Aanvaarding
in overleg

Bouwvorm

Bouwvorm
bestaande bouw

Indeling

Soort Object
belegging
Perceeloppervlakte
6.669 m2

Kaart

Buurt

Lees meer over Hoekstra Bedrijfsmakelaars | Dé bedrijfsmakelaar van Friesland

Hoekstra Bedrijfsmakelaars | Dé bedrijfsmakelaar van Friesland