Bekijk alle 16 foto's

Type Stelp
Bouwnummer 2

Deze robuuste vrijstaande woning van het type Stelp is op diverse plekken in het plan terug te vinden, waardoor een afwisselende mix van woningen ontstaat. De warme okerkleurige tinten van de gevelsteen contrasteren fraai met de oranjerode kleur van de dakpannen. Een landelijke architectuur die prachtig past in de sfeer van een landelijke gehofte.

Op de begane grond van deze woning heb je de luxe van een grote living en woonkeuken met openslaande deuren naar de tuin. Beneden is een fijne werk- annex hobby- of speelkamer te realiseren en de praktische berging biedt plek voor de wasmachine en de droger. Op de eerste verdieping zijn twee ruime (slaap)kamers en een badkamer. De tweede verdieping telt nog een (slaap)kamer. Ook kun je ervoor kiezen om een tweede badkamer op deze verdieping te realiseren.

Bouwnummers 1, 6, 9, 11, 13, 17, 18, 20, 27, 28, 29 en 31 hebben een eigen steiger aan het water. Bergingen zijn op afstand van de woningen gesitueerd in de gemeenschappelijke groene ruimte, die je deelt met je buren. Bij elke woning hoort een eigen (overdekte) parkeerplaats waar de auto kunt stallen.

+ Gebruiksoppervlakte van ca 152 m²
+ 3 woonlagen
+ Grote living en woonkeuken
+ Werk- of speelkamer op de begane grond

Over It Nije Hiem
‘It Nije Hiem’ staat voor meer dan een nieuw huis. Het wordt hét nieuwe thuis. Hier kun je onbekommerd van het leven genieten. In het gehucht is alle ruimte voor iedereen; kinderen met gezinnen, ouderen en voor ondernemers. Jong en oud, iedereen kijkt om naar elkaar en draagt op zijn eigen manier bij aan de gemeenschap. Wil je ècht duurzaam, toekomstbestendig en sociaal wonen? Kom dan op It Nije Hiem.

It Nije Hiem is heel anders dan de traditionele nieuwbouwwijken. Elke bewoner heeft zijn eigen woning en wordt mede-eigenaar van de openbare ruimte met gemeenschappelijke voorzieningen. Er komt een collectieve (parkeer)schuur en er kan nog veel meer gedeeld worden: een auto, een kas, een moestuin, een boomgaard, opbrengsten van zonnepanelen. Alles wordt gemeenschappelijk eigendom van alle bewoners. Ook van jou dus. Er wordt een Vereniging van Eigenaren (VvE) opgericht, zodat onder meer het onderhoud goed geregeld is. Van de moestuin en de boomgaard pluk je uiteraard zelf de vruchten, samen met je buren. Heel gezond!

It Nije Hiem is natuur inclusief, hier leef je samen met de natuur. Zo worden de woningen voorzien van nestkasten en er zijn volop bosjes voor vogels. Er rijden bijna geen auto’s op de twee eilanden van It Nije Hiem. Voetgangers en fietsers hebben alle ruimte. Alles is dichtbij: de parkeerschuur met deelauto’s en oplaadpunten, de moestuin en de fruitbomen en een struinpad langs de waterkant. Met een bankje om lekker in de zon te zitten en met ruige plekken voor de kinderen om te ravotten. Voor de bewoners is er volop ruimte om te bewegen; te zwemmen vanaf de zwemsteiger of te struinen langs bloemrijk grasland. Contact staat voorop: buren leren van elkaar, werken met elkaar en zorgen voor elkaar. Met een beetje oog voor elkaar, kun je er langer zelfstandig blijven wonen, mienskip maak je samen met je buren.

Lijkt het jou leuk om buurzaam te wonen? Neem dan contact met ons op en we informeren je graag over de mogelijkheden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Koopprijs
€ 587.000,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
2-onder-1-kapwoning
Liggingen
aan rustige weg, in woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
152 m2
Inhoud
549 m3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuin
achtertuin, tuin rondom
Hoofdtuin
tuin rondom
Achterom
Ja

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Voorzieningen

Ja
Toilet, douche, wastafel
Ja

Kaart

Buurt

Lees meer over In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

Lees meer over Van nieuwbouw naar huur en verkoop

Van nieuwbouw naar huur en verkoop