Bekijk alle 16 foto's

€ 574.000,-

Onder optie

Type Hús

De bouwnummers van het type Hús bevinden zich verspreid over het plangebied en worden speels afgewisseld door beide andere woningtypes die het project te bieden heeft. Deze ideale levensloopbestendige woning is vrijstaand. Het lichte metselwerk in een variatie aan okerkleurige tinten steekt fraai af tegen de oranjerode dakpan. Een vriendelijke landelijke stijl, die je gelijk een welkom gevoel geeft.

Dit is een woning voor de toekomst! Dankzij de slaap- en badkamer op de begane grond hoef je hier voorlopig niet meer weg. Prettig idee toch! Ook is er een berging annex bijkeuken, met plek voor de wasmachine en de droger. Op de eerste verdieping vind je nog twee (slaap)kamers en kun je optioneel kiezen voor het realiseren van een tweede badkamer; heel handig als de (klein)kinderen blijven slapen.

Bouwnummers 7, 8, 10, 12, 14, 19, 30 en 32 hebben een eigen steiger aan het water. Bergingen zijn op afstand van de woningen gesitueerd in de gemeenschappelijke groene ruimte, die je deelt met je buren. Bij elke woning hoort een eigen (overdekte) parkeerplaats waar je de auto kunt stallen.

+ Gebruiksoppervlakte van ca 129 m²
+ Riante woonkamer en keuken
+ Slaap- en badkamer op begane grond
+ Eerste verdieping met 2 kamers

Over It Nije Hiem
‘It Nije Hiem’ staat voor meer dan een nieuw huis. Het wordt hét nieuwe thuis. Hier kun je onbekommerd van het leven genieten. In het gehucht is alle ruimte voor iedereen; kinderen met gezinnen, ouderen en voor ondernemers. Jong en oud, iedereen kijkt om naar elkaar en draagt op zijn eigen manier bij aan de gemeenschap. Wil je ècht duurzaam, toekomstbestendig en sociaal wonen? Kom dan op It Nije Hiem.

It Nije Hiem is heel anders dan de traditionele nieuwbouwwijken. Elke bewoner heeft zijn eigen woning en wordt mede-eigenaar van de openbare ruimte met gemeenschappelijke voorzieningen. Er komt een collectieve (parkeer)schuur en er kan nog veel meer gedeeld worden: een auto, een kas, een moestuin, een boomgaard, opbrengsten van zonnepanelen. Alles wordt gemeenschappelijk eigendom van alle bewoners. Ook van jou dus. Er wordt een Vereniging van Eigenaren (VvE) opgericht, zodat onder meer het onderhoud goed geregeld is. Van de moestuin en de boomgaard pluk je uiteraard zelf de vruchten, samen met je buren. Heel gezond!

It Nije Hiem is natuur inclusief, hier leef je samen met de natuur. Zo worden de woningen voorzien van nestkasten en er zijn volop bosjes voor vogels. Er rijden bijna geen auto’s op de twee eilanden van It Nije Hiem. Voetgangers en fietsers hebben alle ruimte. Alles is dichtbij: de parkeerschuur met deelauto’s en oplaadpunten, de moestuin en de fruitbomen en een struinpad langs de waterkant. Met een bankje om lekker in de zon te zitten en met ruige plekken voor de kinderen om te ravotten. Voor de bewoners is er volop ruimte om te bewegen; te zwemmen vanaf de zwemsteiger of te struinen langs bloemrijk grasland. Contact staat voorop: buren leren van elkaar, werken met elkaar en zorgen voor elkaar. Met een beetje oog voor elkaar, kun je er langer zelfstandig blijven wonen, mienskip maak je samen met je buren.

Lijkt het jou leuk om buurzaam te wonen? Neem dan contact met ons op en we informeren je graag over de mogelijkheden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder optie
Koopprijs
€ 574.000,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Liggingen
aan water, aan rustige weg, in woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
129 m2
Inhoud
497 m3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal verdiepingen
2

Buitenruimte

Tuin
achtertuin, tuin rondom
Hoofdtuin
tuin rondom
Achterom
Nee

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Voorzieningen

Ja
Douche, wastafel
Ja

Kaart

Buurt

Lees meer over In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

Lees meer over Van nieuwbouw naar huur en verkoop

Van nieuwbouw naar huur en verkoop