1. Home
  2. Makelaardij
  3. Like mijn Huis
20 november 2017
Makelaardij

Like mijn Huis

Onze makelaars weten als geen ander wat er voor nodig is om uw huis te verkopen.

Als uw huis eenmaal op onze website staat dan willen wij natuurlijk zo snel mogelijk potentiële kopers naar uw woning leiden. Hier doen wij ons uiterste best voor met het Hoekstra Verkooppakket.

Uw huis in de spotlights

Uw huis verkopen is niet niks. Dat pakken wij goed aan! Met mooie presentaties van ZIEN24 op onze website en Funda, het magazine Wonen in Fryslân, verzorgde brochures en de NVM Open Huizen Dag! Maar wij realiseren ons ook dat de tijd waarbij huizen alleen op de traditionele wijze werden verkocht voorbij is. Like Mijn Huis is een nieuw onderdeel van het Hoekstra Verkooppakket. Like Mijn Huis is dé Kickstart voor de verkoop van uw woning op Facebook. Want uw huis wordt pas een thuis als u het deelt met anderen…

De kracht van Facebook

U kent het vast. Vrienden en bekenden die hun huis op Facebook zetten en vragen om te liken, te delen of te taggen. In no time gebeurt dit en voor u het weet gaat het huis viral… Juist omdat die vriend het bericht zélf heeft geplaatst, wilt u als sympathieke facebookvriend wel helpen dat bericht verder te verspreiden. Toch?

Maak gebruik van uw sociale netwerk!

Wij willen ook graag gebruik maken van uw sociale netwerk! Met onze dienst ‘Like mijn huis’ bereikt u dankzij de hulp van vrienden, familie en kennissen een netwerk van honderden potentiële kopers. Maar… U hebt dan natuurlijk wél een professionele presentatie en tekst nodig. Wij maken deze voor u. Het enige wat u zelf nog moet doen is: plaatsen en delen!

Deel dit bericht