1. Home
  2. Bedrijfspanden
  3. Sneek – Grootzand 70

Grootzand 70

8601 AZ Sneek - € 325.000,- k.k.

Bekijk alle 52 foto's

€ 325.000,- k.k.

€ 325.000,- k.k.

Wonen/werken in de fraaie binnenstad van Sneek. Dit pand is gelegen aan de karakteristieke stadsgracht van Sneek en beschikt over een winkelruimte van circa 117 m² op de begane grond. Vanwege dit gunstige metrage alsmede de locatie (aanlooproute van waterpoort naar het kernwinkelgebied, is deze geschikt voor diverse doeleinden, zoals winkelruimte, praktijk- of kantoorruimte. In de nabije omgeving zijn onder meer Kapsalon Alphonso, woonwinkel Sterk & Sveer, Tui Reisbureau en Kamsma Schoenen gevestigd alsmede een diversiteit aan speciaalzaken.

De bovenwoning heeft een oppervlakte van circa 144 m², verdeeld over de eerste en tweede verdieping. De oude opgang is met een kleine ingreep desgewenst in ere te herstellen, waardoor er een eigen entree voor het woondeel kan worden gerealiseerd. Dit maakt het pand ook zeer geschikt voor een belegger.

Sneek is een bruisende watersportstad, maar Sneek is meer! Naast watersport en het Sneekermeer heeft Sneek nog veel meer te bieden. De stad is rijk bedeeld met monumenten en oude stadsgezichten, heeft diverse musea, een gezellig en gevarieerd winkelcentrum en is rijk aan terrassen, cafés en restaurants. Tel daarbij op de diverse (basis)scholen, de uitstekende ligging t.o.v. de Randstad (Amsterdam binnen 5 kwartier), bus en treinvoorzieningen en het ruime aanbod van bedrijven en ondernemers en je weet het direct; Sneek heeft het!

Indeling:
Winkelruimte: Entree, winkelruimte met een oppervlakte van circa 106 m² VVO, met bergruimte en tussenhal met toiletruimte en trapopgang naar de bovenwoning.
Bovenwoning: Overloop, hobby-/bergruimte en slaapkamer aan de achterzijde, met toegang naar het besloten dakterras (circa 34 m²), badkamer, en toilet, living van circa 56 m² met open keukenruimte, werkkamer en woonkamer met fraai uitzicht over de stadsgracht. Op de 2e verdieping zijn naast de overloop aan de voor- en achterzijde nog 2 slaapkamers gesitueerd.

Parkeren:
Parkeervoorzieningen bevinden zich direct voor het pand alsmede in de nabije omgeving zoals het Martiniplein, het Veemarktterrein en parkeergarage Boschplein. Deze zijn op enkele minuten loopafstand van het object gelegen.

Ligging/bereikbaarheid:
Het object is met eigen vervoer vanuit diverse richtingen goed bereikbaar. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is eveneens goed. Het trein- en busstation bevinden zich op loopafstand.

Bestemming:
Dubbelbestemming ‘wonen’ en ‘kantoren’ (vastgesteld op 12-9-2013). Bij voorgenomen gebruik van de ruimte, dient koper het gebruik vooraf te toetsen bij de gemeente Leeuwarden.

Vraagprijs:
€ 325.000,00 kosten koper.

Aanvaarding:
In overleg, doch kan spoedig.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Prijs
€ 325.000,- k.k.
Aanvaarding
direct

Bouwvorm

Bouwvorm
bestaande bouw

Indeling

Soort Object
winkelruimte
Totale oppervlakte
117
Perceeloppervlakte
122 m2
Woonoppervlakte
144 m2
Winkelruimte opp.
117 m2

Overig

In units vanaf
117 m2
Aantal lagen
1

Kaart

Buurt

Lees meer over Makelaardij Hoekstra: dé bedrijfsmakelaars van Friesland

Makelaardij Hoekstra: dé bedrijfsmakelaars van Friesland