1. Home
  2. Bedrijfspanden
  3. Leeuwarden – Eestraat 1-11e.v.
Bekijk alle 28 foto's

N.O.T.K.

N.O.T.K.

Verkocht onder voorbehoud

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING Eestraat 1-11, 1A-9A, 1B-9B & Oldegalileën 27-49 te Leeuwarden

In opdracht van woningcorporatie Habion zijn wij gestart met de verkoop bij inschrijving van het appartementencomplex De Helling, gelegen aan de Eestraat 1 t/m 11, 1A t/m 9A, 1B t/m 9B & Oldegalileën 27 t/m 49 te Leeuwarden. Het complex bestaat in totaal uit 28 sociale huurappartementen en is gelegen op een prima locatie op loopafstand van het levendige centrum van Leeuwarden. Het gehele complex wordt in één verkooptransactie verkocht.

Omschrijving complex
Het appartementencomplex is in 1987 gebouwd en is goed onderhouden. De 28 huurappartementen bestaan uit zes verschillende typen. De appartementen variëren in oppervlakte van circa 61 m² GBO tot circa 67 m² GBO. Het complex bestaat uit drie woonlagen en is onder andere voorzien van een lift, centrale trappenhal, gemeenschappelijke fietsenberging en scootmobielruimte.

Globale indeling appartement
De appartementen bestaan onder andere uit een entree/hal, woonkamer met (open) keuken, 1 slaapkamer, badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel, bergruimte met opstelling cv-ketel, meterkast en een balkon of een terras.

Locatie en bereikbaarheid
Het complex bevindt zich in de wijk Oldegalileën-Bloemenbuurt, op loopafstand van het stadscentrum van Leeuwarden. In de omgeving van het gebouw zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals winkels, NHL Stenden Hogeschool, basisscholen en sportgelegenheden. Het complex is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. De uitvalswegen (N31, N355 en N357) richting Dokkum, Drachten, Stiens en Harlingen zijn binnen enkele autominuten te bereiken.

Parkeergelegenheid
Aan de achterzijde van het appartementencomplex bevindt zich een parkeerterrein met 6 parkeerplaatsen voor de bewoners van het complex. Aan de voorzijde van het naastgelegen woonzorgcentrum ‘Sint Jozef’ bevindt zich een openbaar parkeerterrein, welke is aangewezen als ‘blauwe’ zone.

Bestemming
Het complex valt onder het bestemmingsplan ‘Leeuwarden – Tussen Ee en Vliet’ en heeft als bestemming ‘Wonen – Wooncentrum’.

Huurgegevens
Het huuroverzicht en alle overige relevante informatie met betrekking tot de verhuur zijn in de dataroom opgenomen.

Energielabel
De appartementen beschikken over een energielabel C of D.

Bijzonderheden
– De verkoop geschied onder voorbehoud gunning opdrachtgever en onder voorbehoud definitieve toestemming van de Raad van Commissarissen van opdrachtgever, definitieve toestemming van de Autoriteit Woningcorporaties en definitieve toestemming van het Waarborgfonds Sociale Woningbouw;
– Vanuit de Autoriteit Woningcorporaties geldt er voor het complex een exploitatieverplichting van 7 jaar. Ook zijn er tussen Habion en de gemeente Leeuwarden afspraken gemaakt hieromtrent (vastgelegd in de sociale paragraaf) en wel als volgt: gedurende de eerste 10 jaar toewijzen conform het woningverdeelsysteem ‘Friesland Huurt’. Dit betekent dat minimaal 80% wordt toegewezen aan doelgroepen met een inkomen tot de huurtoeslaggrens. Vorenstaande wordt vastgelegd in de akte van levering.
– Bij de verkoop van corporatiebezit zijn o.m. de regels van het Besluit toegelaten instellingen volkshuisvesting (BTIV) van toepassing;
– De aktepassering dient plaats te vinden bij notariskantoor DeHaan Advocaten en Notarissen te Leeuwarden;
– Het complex wordt verkocht en geleverd ‘as is, where is’, dat wil zeggen in de huidige staat zonder garanties van enige soort waaronder die met betrekking tot de bouwtechnische, juridische, financiële, commerciële en milieukundige aspecten van het complex en met alle aan het complex verbonden rechten en verplichtingen alsmede eventuele zichtbare of niet-zichtbare gebreken.

Verkoopproces
Op de voorgenomen verkoop zijn onder meer de voorwaarden en procedurebeschrijving van toepassing, zoals opgesteld door de projectnotaris. Deze stukken zijn samen met de volledige verkoopdocumentatie opgenomen in een digitale dataroom. Wilt u deelnemen aan het verkoopproces? Neemt u dan contact op met Hoekstra Bedrijfsmakelaars. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verleend na ondertekening van een deelname- en geheimhoudingsverklaring en na goedkeuring door de opdrachtgever.

Kijkdagen
Het bezichtigen van het complex is uitsluitend mogelijk tijdens de kijkdagen. Deze vinden plaats op woensdag 6 september 2023 tussen 14:00 uur en 15:30 uur en op donderdag 14 september 2023 tussen 14:00 uur en 15:30 uur. Indien u hieraan wilt deelnemen hoeft u vooraf geen afspraak te maken.

Sluitingsdatum inschrijving
Vrijdag 6 oktober 2023 uiterlijk om 17:00 uur is het laatst mogelijke tijdstip voor het indienen van een schriftelijke bieding op het complex bij DeHaan Advocaten en Notarissen, Tesselschadestraat 10 (8913 HB) te Leeuwarden. Biedingen die na deze datum worden ingediend of niet aan de voorwaarden voldoen worden niet in behandeling genomen.

DISCLAIMER
Deze aanbieding (inclusief bijlagen) van ‘Hoekstra Bedrijfsmakelaars’ is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan ‘Hoekstra Bedrijfsmakelaars’ geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Prijs
N.O.T.K.
Aanvaarding
in overleg

Bouwvorm

Bouwvorm
bestaande bouw

Indeling

Soort Object
belegging
Perceeloppervlakte
1.895 m2

Kaart

Buurt

Misschien vind je deze objecten ook interessant

Dirk Zeperweg 2

N.O.T.K.

Leeuwarden

Eestraat 15t/m 125

N.O.T.K.

Leeuwarden

Slauerhoffweg 13-19

N.O.T.K. / € 85,- per m2/ per jaar

Leeuwarden

Circa 1.905 m2 kantoorruimte te huur in het 3-laagse kantoorgebouw gelegen langs de Celsiusweg op ‘BusinessPark Slauerhoff’.

Bekijk de detail pagina van Leeuwarden – Slauerhoffweg 13-19

Slauerhoffweg 13-19

N.O.T.K. / € 85,- per m2/ per jaar

Leeuwarden

Circa 1.905 m2 kantoorruimte te huur in het 3-laagse kantoorgebouw gelegen langs de Celsiusweg op ‘BusinessPark Slauerhoff’.

Lees meer over Hoekstra Bedrijfsmakelaars | Dé bedrijfsmakelaar van Friesland

Hoekstra Bedrijfsmakelaars | Dé bedrijfsmakelaar van Friesland