1. Home
  2. Bedrijfspanden
  3. Leeuwarden – Dirk Zeperweg 2
Bekijk alle 37 foto's

N.O.T.K.

N.O.T.K.

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING

In opdracht van woningcorporatie Stichting Habion zijn wij gestart met de verkoop bij inschrijving van het verpleeghuis ‘’De Hofwijck’’ gelegen aan de Dirk Zeperweg 2 te Leeuwarden op een prachtige locatie nabij de binnenstad en tal van voorzieningen. Het complex is in zijn geheel verhuurd en bestaat onder andere uit 67 appartementen, 26 zorghotelkamers en diverse algemene ruimten. Het volledige complex wordt in één verkooptransactie verkocht.

Omschrijving complex
De Hofwijck bestaat uit 2 vleugels en heeft een totale vloeroppervlakte van 8.934 m² BVO en is onder andere voorzien van 4 liften. Er zijn diverse voorzieningen in het gebouw aanwezig zoals een kapsalon, pedicure, fysiotherapiepraktijk, bibliotheek, biljartruimte, restaurant en een winkeltje.
Het verpleeghuis telt 67 appartementen van elk circa 38 m2 GO groot. De appartementen beschikken allen over een woonkamer, keuken, slaapkamer, douche en toilet.
Het verpleeghotel in De Hofwijck is een aparte hotelvoorziening binnen het verpleeghuis en is gespecialiseerd in herstelzorg. In totaal zijn er in het verpleeghotel 26 zorghotelkamers aanwezig van elk circa 38 m² GO groot.

Locatie en bereikbaarheid
Het complex is gesitueerd op een uitstekende locatie nabij het Rengerspark, Kenniscampus Leeuwarden en het stadscentrum. Op korte afstand van het gebouw bevinden zich NHL Stenden Hogeschool, sportgelegenheden en winkels.
De locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. De uitvalswegen (N31, N355 en N357) richting Dokkum, Drachten, Stiens en Harlingen zijn binnen enkele autominuten te bereiken.

Parkeergelegenheid
Tot het complex behoren twee parkeerterreinen op eigen terrein. Deze bevinden zich aan de voor- en achterzijde en beschikken over respectievelijk 12 en 14 parkeerplekken. Deze plekken zijn specifiek bestemd voor het personeel van De Hofwijck. Direct tegenover het gebouw bevindt zich een groot openbaar parkeerterrein (betaald). De straten rondom het object zijn aangewezen als ‘blauwe’ zone.

Bestemming
Het complex valt onder het bestemmingsplan ‘Leeuwarden – Rengerspark en omgeving’ en heeft als enkelbestemming ‘Wonen – Wooncentrum’.

Huurgegevens
De Hofwijck is tot en met 31 december 2026 geheel verhuurd aan zorgaanbieder Stichting KwadrantGroep. Alle relevante informatie met betrekking tot de verhuur is in de dataroom opgenomen.

Energielabel
A+

Bijzonderheden
– De verkoop van het complex geschied onder voorbehoud gunning opdrachtgever en onder voorbehoud definitieve toestemming van de Raad van Commissarissen van opdrachtgever, definitieve toestemming van de Autoriteit Woningcorporaties en definitieve toestemming van het Waarborgfonds Sociale Woningbouw;
– Bij de verkoop van corporatiebezit zijn o.m. de regels van het Besluit toegelaten instellingen volkshuisvesting (BTIV) van toepassing;
– De aktepassering dient plaats te vinden bij notariskantoor DeHaan Advocaten en Notarissen te Leeuwarden;
– Het complex wordt verkocht en geleverd ‘as is, where is’, dat wil zeggen in de huidige staat zonder garanties van enige soort waaronder die met betrekking tot de bouwtechnische, juridische, financiële, commerciële en milieukundige aspecten van het complex en met alle aan het complex verbonden rechten en verplichtingen alsmede eventuele zichtbare of niet-zichtbare gebreken.

Verkoopproces
Op de voorgenomen verkoop zijn onder meer de voorwaarden en procedurebeschrijving van toepassing, zoals opgesteld door de notaris. Deze stukken zijn samen met de volledige verkoopdocumentatie opgenomen in een digitale dataroom. Wilt u deelnemen aan het verkoopproces? Neemt u dan contact op met Hoekstra Bedrijfsmakelaars. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verleend na ondertekening van een deelname- en geheimhoudingsverklaring en na goedkeuring door de opdrachtgever.

Kijkdagen
Het bezichtigen van het complex is uitsluitend mogelijk tijdens de kijkdagen. Deze vinden plaats op donderdag 16 november 2023 tussen 12:00 uur en 17:00 uur en op woensdag 22 november 2023 tussen 12:00 uur en 17:00. Indien u hieraan wilt deelnemen dient u hiervoor een afspraak te maken bij Hoekstra Bedrijfsmakelaars, tel. 058 – 233 73 37.

Sluitingsdatum inschrijving
Donderdag 21 december 2023 uiterlijk om 17:00 uur is het laatst mogelijke tijdstip voor het indienen van een schriftelijke bieding op het complex bij DeHaan Advocaten en Notarissen, Tesselschadestraat 10 (8913 HB) te Leeuwarden. Biedingen die na deze datum worden ingediend of niet aan de voorwaarden voldoen worden niet in behandeling genomen.

DISCLAIMER
Deze aanbieding (inclusief bijlagen) van ‘Hoekstra Bedrijfsmakelaars’ is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan ‘Hoekstra Bedrijfsmakelaars’ geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Prijs
N.O.T.K.
Aanvaarding
in overleg

Bouwvorm

Bouwvorm
bestaande bouw

Indeling

Soort Object
belegging
Perceeloppervlakte
11.843 m2

Kaart

Buurt

Misschien vind je deze objecten ook interessant

Eestraat 1-11e.v.

N.O.T.K.

Leeuwarden

Eestraat 15t/m 125

N.O.T.K.

Leeuwarden

Lees meer over Hoekstra Bedrijfsmakelaars | Dé bedrijfsmakelaar van Friesland

Hoekstra Bedrijfsmakelaars | Dé bedrijfsmakelaar van Friesland