1. Home
  2. Bedrijfspanden
  3. Almere – Radioweg 2-6
Bekijk alle 46 foto's

N.O.T.K.

N.O.T.K.

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING RADIOWEG 2, 4 EN 6 TE ALMERE

Verkoop bij inschrijving van het representatieve en nagenoeg geheel verhuurde vrijstaande kantoorverzamelgebouw, gelegen op het bedrijventerrein ‘Gooisekant’ in Almere Stad op een uitstekende zichtlocatie direct nabij de A6. Het kantoorgebouw bestaat uit drie bouwlagen en beschikt o.a. over een luxe uitstraling en lichte, praktisch indeelbare kantoorruimten. Bovendien behoort er tot het gebouw een ruim eigen parkeerterrein en een overdekte fietsenstalling.

Het gebouw kenmerkt zich door een zeer gunstige ligging, een groot perceel en is nagenoeg geheel verhuurd. Huurders zijn onder andere Adex International, Perspective Media, Mobella, Almere Automatisering, Finovion, Compleet Duurzaam, LCB Led Europe, E-VOLTT, Home Advice, Adex International, De Kleef Training, SubTrader, Struik Finance, Technion, Thexton Armstrong en Wilhelm & Partners.

Locatie
Het kantoor ligt op bedrijventerrein Gooisekant dat op een perfecte zichtlocatie langs de A6 ligt. Dit zeer representatieve bedrijventerrein is het eerste grote (boven)regionale bedrijventerrein van Almere gezien vanuit de richting Amsterdam. Gooisekant is een van de meest hoogwaardige bedrijventerreinen van Almere met een hoge kantoorhoudendheid en kenmerkt zich door de aanwezigheid van veel gerenommeerde bedrijven. Reeds gevestigde bedrijven zijn onder meer Roche, ASM, Horcas, Yarden, Hoffmann bedrijfsrecherche, Antea Group etc.
Ook zijn in de nabijheid van het gebouw de woonwijken ‘Stedenwijk’, ‘Literatuurwijk’ en de ‘Muziekwijk’ gelegen.

Bereikbaarheid
Door de ligging van het gebouw direct nabij de A6 is de bereikbaarheid met de auto zeer goed te noemen. Afrit 3 (Almere Stad West) komt via de S102 direct voor het gebouw uit. Vanaf de A6 zijn de snelwegen A1 (Amsterdam) en A27 (Hilversum) binnen enkele autominuten te bereiken. Per openbaar vervoer is het bedrijventerrein eveneens zeer goed bereikbaar. Er bevindt zich vlak nabij het gebouw een busstation met een directe verbinding naar het centraal station van Almere Stad alsmede naar het busstation ‘het Oor’ met een rechtstreekse verbinding naar het Gooi, Amsterdam en Zeewolde.

Parkeergelegenheid
Het gebouw beschikt over circa 100 parkeerplaatsen op het bijbehorende parkeerterrein.

Vloeroppervlakte
Het object heeft een totale vloeroppervlakte van 2.538 m² VVO (2.687 m² BVO), verdeeld over:
Begane grond: 847 m² VVO
1e Verdieping: 856 m² VVO
2e Verdieping: 835 m² VVO

Huurgegevens
De lopende huurovereenkomsten, het huuroverzicht en alle overige relevante informatie met betrekking tot de verhuur zijn in de dataroom opgenomen.

Voorzieningen
Het gebouw is voorzien van o.a.:
– Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
– LED verlichting;
– Toiletgroepen;
– Pantry;
– Luchtbehandelingssysteem;
– Verwarming door middel van radiatoren;
– Kabelgoten v.v. databekabeling en elektra;
– Serverruimte;
– Lift;
– Representatieve hoofdentree;
– Alarmsysteem;
– Moderne kantine/loungeruimte (op de begane grond);
– Gezamenlijke vergaderruimte (op de begane grond);
– Zonwering;
– Airconditioning.

Bestemming
Het pand valt onder het bestemmingsplan ‘Gooisekant en De Uitgeverij’ en heeft als bestemming ‘Gemengd-2’.

Bijzonderheden
– Er is thans sprake van een ‘slapende’ VvE. Er wordt geen VvE bijdrage betaald. Bij verkoop van het object kan de VvE komen te vervallen;
– Gezien de verhouding tussen de huidige bebouwing van het perceel ten opzichte van de grootte van het perceel, bestaat er een gerede kans dat uitbreiding mogelijk is.

Verkoopproces
Wilt u deelnemen aan het verkoopproces? Neemt u dan contact op met Hoekstra Bedrijfsmakelaars. De volledige verkoopdocumentatie is opgenomen in een digitale dataroom. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verleend na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring en na goedkeuring door de opdrachtgever.

Kijkdagen
Het bezichtigen van het pand is uitsluitend mogelijk op afspraak tijdens de kijkdagen. Deze vinden plaats op zaterdag 23 oktober 2021 tussen 12:00 uur en 17:00 uur en op zaterdag 30 oktober 2021 tussen 10:00 uur en 12:00 uur. Indien u hieraan wilt deelnemen dient u hiervoor een afspraak te maken bij Hoekstra Bedrijfsmakelaars, tel. 058 – 233 73 37.

Sluitingsdatum inschrijving
Vrijdag 19 november 2021 uiterlijk vóór 17:00 uur is het laatst mogelijke tijdstip voor het indienen van een schriftelijke bieding op het object bij De Haan Advocaten & Notarissen, Van Elmptstraat 2 (9723 ZL) te Groningen.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Prijs
N.O.T.K.
Aanvaarding
in overleg

Bouwvorm

Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1.990
Bouwjaar toelichting
Informatie afkomstig van BAG-viewer

Indeling

Soort Object
belegging
Perceeloppervlakte
0 m2

Parkeergelegenheid

Parkeerfaciliteiten
Het gebouw beschikt over circa 100 parkeerplaatsen op het bijbehorende parkeerterrein.

Overig

Locatie
bedrijventerrein
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Kaart

Buurt

Uw Jurist/vastgoedadviseur

Gees Adema

0582337337


Stuur een e-mail
Contact met de makelaar
Lees meer over Makelaardij Hoekstra: dé bedrijfsmakelaars van Friesland

Makelaardij Hoekstra: dé bedrijfsmakelaars van Friesland