1. Home
  2. Zorgwoningen
  3. Zwolle – Achter de Hoven 68

Achter de Hoven 68

8012 XZ Zwolle - € 777,- per maand

Bekijk alle 23 foto's

€ 777,- per maand

Via hurenbijhoekstra.nl kunt u zich inschrijven voor deze huurwoning.

Appartementencomplex Huis Assendorp heeft 147 sociale huurwoningen, 48 hiervan zijn gesitueerd aan Achter de Hoven (Huis Assendorp 2). De overige 99 hiervan liggen aan de Assendorperdijk (Huis Asssendorp 1). Huis Assendorp 2 is een wooncomplex voor ouderen, wat wil zeggen dat er een leeftijdsgrens van 55 jaar en ouder gehanteerd wordt.

Bewoners werken samen aan het vormen van een gemeenschap waar het fijn is om samen te leven. Aan iedere bewoner wordt gevraagd om actief een steentje bij te dragen aan het wonen en samenleven in Huis Assendorp. Uiteraard naar ieders mogelijkheid. In Huis Assendorp zijn bewoners betrokken en hebben bewoners oog voor elkaar en elkaars welzijn. Bewoners dragen de verantwoordelijkheid voor deze woonvorm.

Welkom thuis! Via uw eigen voordeur komt u binnen in de hal. Deze biedt toegang tot woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer met douche, wastafel en toilet, en twee bergruimtes. Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping. De foto's zijn van een vergelijkbaar appartement.

Huis Assendorp beschikt over een lift, in de kelder bevindt zich de gemeenschappelijke wasruimte en tevens is hier voor ieder appartement een kleine opslagruimte. Op het terrein staat een gemeenschappelijke fietsenberging.

Naast de huur betaalt u maandelijks een voorschot servicekosten van € 50,00 per maand. Servicekosten zijn de kosten die u als bewoners met elkaar betaalt, voor de aanvullende diensten in en rondom het gebouw:
- gasverbruik algemene ruimten
- waterverbruik algemene ruimten
- electraverbruik algemene ruimten
- schoonmaak algemene ruimten
- huismeester
- tuinonderhoud
- glasbewassing
- onderhoud collectieve installaties
- ontstoppingsabonnement
Jaarlijks, voor 1 juli, wordt de afrekening servicekosten van het voorgaande jaar opgemaakt, wij verrekenen dan met alle bewoners het verschil tussen de betaalde voorschotten en de daadwerkelijk gemaakte kosten.

Huis Assendorp wordt verwarmd middels blokverwarming. Maandelijks betaalt u een voorschot stookkosten (€ 100,00). Tegelijk met de afrekening servicekosten ontvangt u ieder jaar ook een afrekening van uw gasverbruik.

De appartementen wordt toegewezen conform de regels van "Passend Toewijzen".
Om in aanmerking te kunnen komen voor een appartement dient uw inkomen minimaal € 27.725 te bedragen (€ 27.225 indien u AOW-gerechtigd bent) wanneer u alleenstaand bent. Voor echtparen geldt een minimaal inkomen van € 37.625 of € 36.675 indien u AOW-gerechtigd bent.
Aow-gerechtigden met een inkomen tot € 27.225 bij eenpersoonshuishoudens of tot € 36.675 bij meerpersoonshuishoudens, maar met aantoonbaar (aankomend) vermogen van hoger dan € 140.213 (bij eenpersoonshuishoudens) of hoger dan € 177.301 (bij meerpersoonshuishoudens) kunnen ook reageren op deze woning.
Tevens geldt er een maximaal inkomen van € 47.699 voor 1-persoonshuishoudens en € 52.671 voor meerpersoonshuishoudens. Ligt uw inkomen hoger dan kunt u wel reageren op dit appartement, er zijn enkele uitzonderingsregels waardoor toewijzing wellicht toch mogelijk is. Echter aanvragers met een passend inkomen krijgen voorrang bij de toewijzingsprocedure.
Voor dit appartement geldt een minimumleeftijd van 55 jaar.

Bij het toewijzen van een woning selecteren wij kandidaten op volgorde van inschrijven. Wij plannen een afspraak voor de bezichtiging met de kandidaat die als langst ingeschreven. Als u nog niet ingeschreven bent, dan kunnen wij u een inschrijfformulier toesturen.

Wonen in Zwolle. Deze eeuwenoude Hanzestad is de hoofdstad van de provincie Overijssel. Waar de stad vroeger bekend stond om de handel die er gedreven werd, staat Zwolle vandaag de dag bekend om haar gastvrijheid, vele bezienswaardigheden, gezellige terrasjes en culinaire restaurants. Een stad die door haar middeleeuwse kenmerken prachtig is als de zon schijnt, maar ook als het regent.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Huurprijs
€ 777,- per maand

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Soort appartement
galerijflat
Bouwjaar periode
2001-
Bouwvorm
bestaande bouw

Indeling

Woonoppervlakte
62 m2
Inhoud
155 m3
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
4
Aantal verdiepingen
1

Buitenruimte

Tuin
geen tuin

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten
openbaar parkeren
Garage
geen garage

Overig

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Voorzieningen

Lift
Ja

Kaart

Plattegronden

Buurt

Misschien vind je deze woningen ook interessant

Assendorperdijk 142C

€ 501,- per maand

Zwolle

Assendorperdijk 136T

€ 583,- per maand

Zwolle

Assendorperdijk 148R

€ 539,- per maand

Zwolle

Bekijk de detail pagina van Zwolle – Assendorperdijk 142C

Assendorperdijk 142C

€ 501,- per maand

Zwolle

Bekijk de detail pagina van Zwolle – Assendorperdijk 136T

Assendorperdijk 136T

€ 583,- per maand

Zwolle

Bekijk de detail pagina van Zwolle – Assendorperdijk 148R

Assendorperdijk 148R

€ 539,- per maand

Zwolle

Zo helpen wij u verder

Lees meer over Blog: Wat zeggen Funda’s cijfers over de woningmarkt?

Blog: Wat zeggen Funda’s cijfers over de woningmarkt?

Lees meer over Recreatiewoning in Friesland verkopen?

Recreatiewoning in Friesland verkopen?

Uw recreatiewoning in Friesland verkopen?

Lees meer over Makelaar Erwin over de kansen en uitdagingen van de continu veranderende woningmarkt

Makelaar Erwin over de kansen en uitdagingen van de continu veranderende woningmarkt