1. Home
  2. Makelaardij
  3. Nieuwbouw
  4. Exclusief verkoopevent Reidsichte Drachten
24 november 2022
Makelaardij Nieuwbouw

Exclusief verkoopevent Reidsichte Drachten

Donderdag 8 december van 16:00 tot 18:00 uur.

Wonen aan de mooiste laan van Drachten, in een villa met prachtig rieten dak. Binnenkort verrijzen aan de Kletsterlaan, 7 luxueuze woningen die feilloos opgaan in de omgeving. Twa Architecten ontwierp Reidsichte met het oog op het decor van Drachten. Met een moderne stijl en tegelijkertijd klassieke look zullen deze nieuwbouwwoningen over decennia nog net zo mooi zijn als vandaag.

Moderne villa’s met een authentiek karakter

Woon jij in één van de villa’s van Reidsichte, dan woon je in een zee van ruimte. Met een oppervlakte van 200 m² en diversie uitbouwmogelijkheden heb je in deze villa meer dan genoeg plek om te wonen en werken zoals jij dat graag zou willen. Daarbij heb je een prachtige achtertuin van maar liefst 20 bij 23 meter, waar je alle seizoenen van kunt genieten. Hier creëer je als bewoner van Reidsichte een groene oase van rust in je eigen tuin

 

Wonen onder het riet

De naam Reidsichte is rechtstreeks afgeleid van het Friese woord ‘reid’, riet in het Nederlands. De naam Reidsichte doet vermoeden dat de vertaling te maken heeft met het uitzicht over de wuivende rietkragen. Maar niets is minder waar. Het mooie en originele Friese woord reidsichte betekent rietzeis: het landbouwwerktuig waarmee het riet wordt afgesneden om het te kunnen verwerken tot een stijlvol dak. Een passende naam voor deze stijlvolle rietgedekte villa’s.

Exclusief verkoopevent

Op donderdag 8 december van 16:00 tot 18:00 uur  ben je van harte welkom in de Graancirkel in Drachten (Raadhuisplein 3), om ons te vergezellen op het exclusieve verkoopevent van de villa’s van Reidsichte. Onze nieuwbouwmakelaars vertellen je tijdens het event alles over de luxe villa’s en de vele mogelijkheden die de woningen zo uniek maken. Ook kun je hier een vrijblijvende optie nemen op het bouwnummer van jouw voorkeur.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met onze nieuwbouwmakelaars via nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl of bel 058-233 7 382

Deel dit bericht