1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Wolvega – Winterheide

Winterheide

  • Op de hoogte blijven? Schrijf u in via de projectwebsite
  • www.winterheide.nl

Winterheide

Project in voorbereiding

De Lindewijk in Wolvega is een van de natuurlijkste en waterrijkste woonwijken van Nederland. De wijk vormt een eenheid met de waterpartijen die onderdeel zijn van de natuur, beheerd door It Fryske Gea. Voor de landelijke Vlinderstichting aanleiding de Lindewijk uit te roepen tot meest vlindervriendelijke woonwijk van Nederland.

Winterheide: wonen met uitzicht
Zo komt het eruit te zien, het nieuwe appartementengebouw. De afbeelding is een eerste impressie van het ruim 25-meter hoge ontwerp. Onlangs is het eerste ontwerp gepresenteerd aan belangstellenden en omwonenden. Alle appartementen worden duurzaam, gasloos en energiezuinig opgeleverd. Heeft u interesse in wonen in een groene en waterrijke omgeving dicht bij alle centrumvoorzieningen? Dan is een appartement in de Lindewijk misschien iets voor u.

‘s Winters stap je zo op het ijs. In de zomer wordt er gezwommen in De Vlinderslag, de recreatieplas naast de woonwijk. Elk jaar vindt in de wijk een groot paardenspektakel plaats en doen vele honderden hardlopers, jong en oud, mee aan de prestatieloop Rondje Lindewijk.

Wonen, recreëren en werken gaan hier hand in hand. Op de fiets is het een paar minuten naar NS-station en het winkelcentrum. En met de auto ben je zó op de A32. De Lindewijk is gelegen aan de rand van Wolvega in een groene omgeving en is zeer goed bereikbaar via het spoor of de snelweg A32. Alle voorzieningen voor het dagelijkse leven zijn binnen handbereik.

Schrijf u vrijblijvend in en blijf op de hoogte van al het nieuws.

1 van de fotos