Stadsvilla 4

8912 Leeuwarden - € 375.000,-

Bekijk alle 4 foto's

€ 375.000,-

Verkocht

Tolvesum in Middelsee

Droom jij van een imposant grachtenpand aan het water? Een statige stadsvilla aan een lommerrijke singel? Of een karakteristiek appartement met een geweldig mooi uitzicht? Dan kom jij thuis in Tolvesum. Jouw buitenkans op een unieke droomwoning in een unieke omgeving.

Allesbehalve dertien in een dozijn

Woningen
Een statige trapgevel, een strak vormgegeven puntdak of een sierlijke klokgevel. De 13 prachtige grachtenvilla’s en de 13 sierlijke stadsvilla’s in Tolvesum zijn allesbehalve dertien in een dozijn. Iedere woning is uniek in zowel uitstraling als woonbeleving.

De stadsvilla’s en grachtenvilla’s kennen maar liefst 8 verschillende woonvarianten met een woonoppervlakte tussen de 136 en 205 m2. Naar keuze met vier of vijf slaapkamers. Naast verschil in grootte is er ook variatie in architectuur en gevelkleuren. En wil je uitzicht over het water of juist over het groen en de stad? Je kiest hoe dan ook voor comfortabel wonen met lage energiekosten dankzij de duurzame installaties en slimme innovaties in huis. Kies voor de woning die jou past als een jas.

Aan de westzijde van het bouwblok, gelegen aan de hoofdstraat naar het centrum van Wetterstêd, vind je de statige stadsvilla’s. Het markante friswitte hoekpand kom je als eerste tegen, uitgevoerd met een stijlvolle trapgevel en een garage in de achtertuin. De overige stadsvilla’s verschillen zowel in hoogte als in stijl. Een aantal woningen heeft een sierlijke halsgevel, topgevel of trapgevel. Samen vormt het tiental een kleurrijk straatbeeld, met stuk voor stuk karaktervolle individuele panden om gelijk verliefd op te worden. Groot pluspunt: de villa’s tellen drie, vier of
vijf slaapkamers.

De imposante grachtenvilla’s aan het water ademen stuk voor stuk de sfeer van weleer. Van klassieke
grachtenpanden met een nostalgische pakhuisuitstraling tot sfeervolle koopmanswoningen; alle dertien
grachtenvilla’s hebben hun eigen karakter. De baksteenkleur varieert per type, net als de geveldetails zoals ramen met roedes, traditionele luiken of een grote pui. Met vier of vijf slaapkamers zijn de grachtenvilla’s de ultieme gezinswoning.

Aan de zuidzijde van het bouwblok, tussen de kade en de hoofdstraat van Wetterstêd, vind je drie aaneengesloten zogenoemde ‘middenstandswoningen’. Deze bijzondere woningen doen denken aan de huizen van weleer, waar iedere stad er nog altijd vele van kent. Ook in Tolvesum mogen deze smaakmakers niet ontbreken. Naast deze woningen liggen de tuinen van de hoekwoningen, die zijn begrensd door gemetselde tuinmuren. Ook deze markante woningen tellen drie of vier slaapkamers.

Hier wonen?
Heb jij belangstelling voor een van de prachtige woningen of appartementen in Tolvesum? Vul het contactformulier in op de projectwebsite en we houden je vrijblijvend op de hoogte van het laatste nieuws over de realisatie van jouw droomwoning.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 375.000,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Liggingen
aan rustige weg, in woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
137 m2
Inhoud
554 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuin
achtertuin
Hoofdtuin
achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin
24 m2 (6m bij 4m)
Ligging hoofdtuin
oost
Achterom
Ja

Bergruimte

Schuur / Berging
vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Voorzieningen

Ja
Toilet, douche, wastafel
Ja

Kaart

Buurt

Lees meer over In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

Lees meer over Van nieuwbouw naar huur en verkoop

Van nieuwbouw naar huur en verkoop