1. Home
  2. Complexen
  3. Menaam – Nylân

Nylân

Beschikbaarheid

Nog 0 van de 16 woningen

Beschikbaarheid

Nog 0 van de 16 woningen

Nylân

In het dorpscentrum van Menaam, gelegen aan het Nylân, staan 16 seniorenwoningen. De woningen beschikken over een slaap- en een badkamer, voorzien van douche en wastafel, op de begane grond. Verder vindt u er een dichte keuken, bijkeuken en een apart toilet. De verdieping beschikt over een ruime overloop en tweede slaapkamer. De woningen zijn zodanig ingedeeld dat de slaapkamer op de begane grond eenvoudig bij de woonkamer getrokken kan worden, waardoor een ruime, lichte woonkamer gecreëerd wordt. Heeft u meer behoefte aan een eet- of werkkamer? Dat kan natuurlijk ook! Kortom een fijne woonplek, zoals u dat wilt!

Naast de huur betaalt u maandelijks een voorschot servicekosten van € 32,00 per maand. Servicekosten zijn de kosten die u als bewoners met elkaar betaalt, voor de aanvullende diensten in en rondom het gebouw:
– tuinonderhoud
– service-abonnement
– bijdrage huurdersplatform Nieuw Elan
Jaarlijks, voor 1 juli, wordt de afrekening servicekosten van het voorgaande jaar opgemaakt, wij verrekenen dan met alle bewoners het verschil tussen de betaalde voorschotten en de daadwerkelijk gemaakte kosten.

De woningen worden toegewezen conform de regels van “Passend Toewijzen”. Om in aanmerking te kunnen komen voor de woning geldt er een maximaal inkomen van € 40.765 voor 1-persoonshuishoudens en € 45.014 voor 2-persoonshuishoudens. Ligt uw inkomen hoger dan kunt u wel reageren, er zijn enkele uitzonderingsregels waardoor toewijzing wellicht toch mogelijk is. Echter aanvragers met een passend inkomen krijgen voorrang bij de toewijzingsprocedure.

1 van de fotos

Zo helpen wij u verder

Lees meer over Exclusief verkoopevent Reidsichte Drachten

Exclusief verkoopevent Reidsichte Drachten

Nieuwbouwproject Reidsichte, 7 luxe villa’s aan één van de mooiste lanen in Drachten.

Lees meer over Levensloopbestendige huurappartementen Ubuntuplein opgeleverd!

Levensloopbestendige huurappartementen Ubuntuplein opgeleverd!

Levensloopbestendige huurappartementen Ubuntuplein opgeleverd!

Lees meer over Waterrijk wonen in Franeker. Het kan aan de Burrefeart.

Waterrijk wonen in Franeker. Het kan aan de Burrefeart.

Openhuis Ubuntuplein. Levensloopbestendige huurappartementen in Zutphen.