1. Home
  2. Complexen
  3. Menaam – Nylân – 8 woningen

Nylân - 8 woningen

Beschikbaarheid

Nog 0 van de 8 woningen

Beschikbaarheid

Nog 0 van de 8 woningen

Nylân - 8 woningen

In 1996 zijn naast woonzorgcentrum Nij Statelân twee blokjes van ieder vier woningen gebouwd. De compacte woningen bieden veel ruimte, op de begane grond is één slaapkamer gesitueerd en op de eerste verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers, waarvan één toegang biedt tot het dakterras.

De woningen zijn aan de zuidzijde van Menaam gebouwd en hebben daardoor vrij uitzicht over de landerijen en volop zon. Mocht u daar behoefte aan hebben dan kan Stichting Palet u desgewenst zorg op maat leveren en u kunt gebruik maken van het activiteitenprogramma en het restaurant van woonzorgcentrum Nij Statelân.

Naast de huur betaalt u maandelijks een voorschot servicekosten van € 23,00 per maand. Servicekosten zijn de kosten die u als bewoners met elkaar betaalt, voor de aanvullende diensten in en rondom het gebouw:
– tuinonderhoud
– service-abonnement
– bijdrage huurdersplatform Nieuw Elan
Jaarlijks, voor 1 juli, wordt de afrekening servicekosten van het voorgaande jaar opgemaakt, wij verrekenen dan met alle bewoners het verschil tussen de betaalde voorschotten en de daadwerkelijk gemaakte kosten.

De woningen worden toegewezen conform de regels van “Passend Toewijzen”. Om in aanmerking te kunnen komen voor een woning dient uw inkomen minimaal € 24.075 te bedragen (€ 23.975 indien u AOW-gerechtigd bent) wanneer u alleenstaand bent. Voor echtparen geldt een minimaal inkomen van € 32.675 of € 32.550 indien u AOW-gerechtigd bent. Tevens geldt er een maximaal inkomen van € 40.765 voor 1-persoonshuishoudens en € 45.014 voor meerpersoonshuishoudens. Ligt uw inkomen hoger dan kunt u wel reageren, er zijn enkele uitzonderingsregels waardoor toewijzing wellicht toch mogelijk is. Echter aanvragers met een passend inkomen krijgen voorrang bij de toewijzingsprocedure. Voor deze woningen geldt een minimumleeftijd van 55 jaar.

1 van de fotos

Zo helpen wij u verder

Lees meer over Digitaal zakendoen en optimaal klantgemak

Digitaal zakendoen en optimaal klantgemak

Onze makelaar Eddy legt uit hoe nieuwe ontwikkelingen in digitalisering en automatisering worden ingezet om de maximale waarde voor onze klanten te realiseren.

Lees meer over Blog: Wat zeggen Funda’s cijfers over de woningmarkt?

Blog: Wat zeggen Funda’s cijfers over de woningmarkt?

Lees meer over Recreatiewoning in Friesland verkopen?

Recreatiewoning in Friesland verkopen?

Uw recreatiewoning in Friesland verkopen?