1. Home
  2. Complexen
  3. Menaam – Greftswâl

Greftswâl

Beschikbaarheid

Nog 0 van de 6 woningen

Beschikbaarheid

Nog 0 van de 6 woningen

Greftswâl

In Menaam aan de Greftswâl staan 6 seniorenwoningen. De woningen bieden verschillende mogelijkheden van wonen. Indien gewenst is er slaapgelegenheid op de begane grond. Maar deze kamer leent zich er ook prima voor om bij de woonkamer aan te trekken of te gebruiken als eet- of werkkamer. De badkamer bevindt zich tevens op de begane grond, deze is voorzien van douche en wastafel. De woning beschikt over een dichte keuken, bijkeuken en apart toilet. De bovenverdieping biedt ruimte aan een (tweede) slaapkamer en een royale overloop.

Naast de huur betaalt u maandelijks een voorschot servicekosten van € 32,00 per maand. Servicekosten zijn de kosten die u als bewoners met elkaar betaalt, voor de aanvullende diensten in en rondom het gebouw:
– tuinonderhoud
– service-abonnement
– bijdrage huurdersplatform Nieuw Elan
Jaarlijks, voor 1 juli, wordt de afrekening servicekosten van het voorgaande jaar opgemaakt, wij verrekenen dan met alle bewoners het verschil tussen de betaalde voorschotten en de daadwerkelijk gemaakte kosten.

De appartementen worden toegewezen conform de regels van “Passend Toewijzen”. Om in aanmerking te kunnen komen voor dit appartement geldt er een maximaal inkomen van € 40.765 voor 1-persoonshuishoudens en € 45.014 voor meerpersoonshuishoudens. Ligt uw inkomen hoger dan kunt u wel reageren, er zijn enkele uitzonderingsregels waardoor toewijzing wellicht toch mogelijk is. Echter aanvragers met een passend inkomen krijgen voorrang bij de toewijzingsprocedure.

1 van de fotos

Zo helpen wij u verder

Lees meer over Blog: Wat zeggen Funda’s cijfers over de woningmarkt?

Blog: Wat zeggen Funda’s cijfers over de woningmarkt?

Lees meer over Recreatiewoning in Friesland verkopen?

Recreatiewoning in Friesland verkopen?

Uw recreatiewoning in Friesland verkopen?

Lees meer over Makelaar Erwin over de kansen en uitdagingen van de continu veranderende woningmarkt

Makelaar Erwin over de kansen en uitdagingen van de continu veranderende woningmarkt