1. Home
  2. Complexen
  3. Menaam – Blomtûn

Blomtûn

Beschikbaarheid

Nog 0 van de 6 woningen

Beschikbaarheid

Nog 0 van de 6 woningen

Blomtûn

Aan de Blomtûn in Menaam staan 6 2/1-kapwoningen. De woningen beschikken over een dubbele kamer op de begane grond, waardoor er veel “woon”-mogelijkheden ontstaan. Zo kunnen beide kamers worden samengevoegd tot één royale woonkamer. Of u kunt de extra kamer benutten als slaap- of werkkamer. De badkamer, voorzien van douche en wastafel, bevinden zich tevens op de begane grond. Er is een dichte keuken, bijkeuken en een apart toilet. Op de verdieping bevinden zich een ruime slaapkamer en een overloop met veel bergruimte. Kortom een fijne woonplek geheel naar uw eigen wens!

Naast de huur betaalt u maandelijks een voorschot servicekosten van € 32,00 per maand. Servicekosten zijn de kosten die u als bewoners met elkaar betaalt, voor de aanvullende diensten in en rondom het gebouw:
– tuinonderhoud
– service-abonnement
– bijdrage huurdersplatform Nieuw Elan
Jaarlijks, voor 1 juli, wordt de afrekening servicekosten van het voorgaande jaar opgemaakt, wij verrekenen dan met alle bewoners het verschil tussen de betaalde voorschotten en de daadwerkelijk gemaakte kosten.

De woningen worden toegewezen conform de regels van “Passend Toewijzen”. Om in aanmerking te kunnen komen voor de woning geldt er een maximaal inkomen van € 40.765 voor 1-persoonshuishoudens en € 45.014 voor meerpersoonshuishoudens. Ligt uw inkomen hoger dan kunt u wel reageren, er zijn enkele uitzonderingsregels waardoor toewijzing wellicht toch mogelijk is. Echter aanvragers met een passend inkomen krijgen voorrang bij de toewijzingsprocedure.

1 van de fotos

Zo helpen wij u verder

Lees meer over Blog: Wat zeggen Funda’s cijfers over de woningmarkt?

Blog: Wat zeggen Funda’s cijfers over de woningmarkt?

Lees meer over Recreatiewoning in Friesland verkopen?

Recreatiewoning in Friesland verkopen?

Uw recreatiewoning in Friesland verkopen?

Lees meer over Makelaar Erwin over de kansen en uitdagingen van de continu veranderende woningmarkt

Makelaar Erwin over de kansen en uitdagingen van de continu veranderende woningmarkt