1. Home
  2. Complexen
  3. Annen – Holthuys

Holthuys

Beschikbaarheid

Nog 0 van de 32 woningen

Beschikbaarheid

Nog 0 van de 32 woningen

Holthuys

Aan de rand van het prachtige Drentse dorp Annen staat ‘t Holthuys, een woongebouw voor senioren vanaf 55 jaar en ouder. In ‘t Holthuys kunt u op verschillende manieren wonen:
Zelfstandig in een aanleunwoning;
Zelfstandig in het hoofdgebouw;
Met een zorgindicatie via Dignis/Lentis.

Het hoofdgebouw beschikt over 55 wooneenheden met een oppervlakte variërend van 26 m² tot 52 m². Afhankelijk van de grootte is een dit een knusse studio met een slaapnis, een gezellige woonkamer met open keuken en een aparte slaapkamer. Of een appartement wat is gerealiseerd door twee studio’s samen te voegen, dit geeft volop leef- en slaapruimte.

Er zijn 20 aanleunwoningen met een woonoppervlakte van circa 63 m². Deze beschikken over een woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer en berging/provisieruimte. Tevens heeft u toegang tot een eigen terras of balkon.

Daarnaast zijn er 12 aanleunwoningen met een woonoppervlakte van circa 75 m², naast een ruime woonkamer en slaapkamer beschikken deze over een extra kamer die middels een schuifwand met de woonkamer verbonden is. Deze woningen zijn allen op het zuiden gesitueerd, op uw terras of balkon kunt u volop genieten van de zon!

‘t Holthuys bruist van de gezelligheid en levendigheid. Er zijn nagenoeg dagelijks activiteiten, een winkeltje, een kapper en een bibliotheek. Met uw zorgvragen kunt terecht bij de thuiszorgpost van Dignis/Lentis en ook de huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij.

Kortom in ‘t Holthuys vindt u precies de juiste woning die past bij uw woonwens!

1 van de fotos

Zo helpen wij u verder

Lees meer over Blog: Wat zeggen Funda’s cijfers over de woningmarkt?

Blog: Wat zeggen Funda’s cijfers over de woningmarkt?

Lees meer over Recreatiewoning in Friesland verkopen?

Recreatiewoning in Friesland verkopen?

Uw recreatiewoning in Friesland verkopen?

Lees meer over Makelaar Erwin over de kansen en uitdagingen van de continu veranderende woningmarkt

Makelaar Erwin over de kansen en uitdagingen van de continu veranderende woningmarkt