1. Home
  2. Vve beheer

Vve beheer

Mogen we ons even voorstellen?

Hoekstra is de naam. Al meer dan 30 jaar een begrip in Friesland. Vanuit onze kantoren in Leeuwarden, Heerenveen, Sneek en Joure bedienen we de gehele provincie. Dagelijks staan er 65 enthousiaste medewerkers klaar om u bij te staan met raad en d

Van vele markten thuis
Hoekstra is van vele markten thuis. Alle bedrijfsdisciplines zijn binnen onze organisatie verenigd; aan- en verkoop van zowel particulier als commercieel onroerend goed, taxaties, verhuur, gebouwenlease, zorgvastgoed, beheer en management voor Verenigingen van Eigenaren.

Particulieren

Wilt u uw huis verkopen en/of een ander huis kopen? Of wenst u een waardebepaling of taxatie van uw woning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk als geen ander op de hoogte van de vraag en het aanbod op de koopwoningenmarkt in Friesland.


Bedrijfsmakelaars

Bent u geïnteresseerd in de aan- of verkoop, huur, of taxatie van winkelpanden, kantoorruimten of andere vormen van commercieel vastgoed? Of gaan uw gedachten uit naar een investering in beleggingspanden of gebouwenlease (zowel commercieel als zorgvastgoed)? Wilt u advies over uw huurovereenkomst, commercieel of zorgvastgoed? Maak dan een afspraak met een van de specialisten van Hoekstra Bedrijfsmakelaars.

Johannes Bakker, bedrijfsmakelaar bij Hoekstra

“Wij zorgen dat het goed komt, altijd!”

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed faucibus mollis varius. Aenean at condimentum ligula. Quisque ut magna id nibh lLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed faucibus mollis varius. Aenean at condimentum ligula. Quisque ut magna id nibh


Formulier op een pagina