1. Home
  2. Makelaar Sneek

Makelaar Sneek

Bent u op zoek naar een makelaar in Sneek? Onze makelaars hebben al meer dan 30 jaar alles in huis en zijn thuis in Sneek en omstreken! Zij helpen u graag bij de aankoop van u droomwoning in Súdwest-Fryslân. Of bij de verkoop van uw huidige woning. Deze verkopen zij niet alleen snel maar onze makelaars zorgen er bovendien voor dat u de maximaal haalbare prijs voor uw woning krijgt!

Tevreden klanten

Een huis kopen of een huis verkopen in Sneek is een grote stap in uw leven. Bij het kiezen van de juiste makelaar is het belangrijk dat de makelaar kennis heeft van de huizen, de omgeving en de markt. Bij Makelaardij Hoekstra in Sneek is deze kennis al meer dan 30 jaar aanwezig. Ook een persoonlijke klik en het vertrouwen in een makelaar is een belangrijk aspect. Wij zijn trots op het grote aantal tevreden klanten in Sneek die hun huis succesvol door ons hebben laten aankopen en verkopen. Onze klanten waarderen ons zelfs met een 8,6 op Funda!

Maak kennis met onze makelaars in Sneek

Uw huis verkopen in Sneek is een grote stap in uw leven. Onze makelaars Eddy van Netten, Erwin Kauffmann en Chris Speerstra staan u graag bij met het Hoekstra Verkooppakket. Zij komen graag bij u langs voor een kosteloze en vrijblijvende waardebepaling van uw woning in Sneek. Zo weet u meteen waar u aan toe bent! Door onderstaand formulier in te vullen wordt er contact met u opgenomen door één van onze makelaars in Sneek.

Gratis waardebepaling aanvragen