1. Home
  2. Makelaardij
  3. Huis verkopen

Huis verkopen

Uw huis verkoopt u zorgeloos met een makelaar van Makelaardij Hoekstra

Uw huis verkopen is een grote stap. Wilt u uw huis zo snel mogelijk verkopen en er zeker van zijn dat u het maximaal haalbare krijgt? Schakel dan één van onze ervaren makelaars in die alle zaken voor u regelt. Het is belangrijk dat uw makelaar kennis heeft van de huizen in de omgeving. Bij Makelaardij Hoekstra is deze kennis ruimschoots aanwezig. Daarnaast is de persoonlijke klik en het vertrouwen in de makelaar belangrijk. We zijn daarom trots op de duizenden tevreden klanten die hun huis succesvol door ons hebben laten verkopen.

Snel en zorgvuldig!
Als u heeft besloten om uw huis te verkopen wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk. Dat begrijpen wij als geen ander. Hierbij kut u vertrouwen op onze verkoopstrategie. Deze resulteert in een ontzettend hoge omloopsnelheid van gemiddeld 150 dagen. Wij weten precies wat er voor nodig is om een woning te verkopen. Iedere woning verdient een eigen aanpak en hier sluiten wij onze zorgvuldige strategie op aan. Met succes!

Wat kost het?
Het verkopen van uw huis is een proces met veel stappen. Deze staan onderaan de pagina. En u mag er op vertrouwen dat we u bij elke stap zorgvuldig begeleiden. Voor het brede pakket wat wij aanbieden rekenen we een courtage. Deze wordt in overleg met uw Hoekstra-makelaar bepaald. Tijdens een vrijblijvende kennismaking geven wij inzicht in mogelijkheden en kosten. Zo weet u precies waaraan u toe bent. Wel zo prettig!

Maak nu een afspraak!
Wilt u uw huis verkopen? Maak dan nu een afspraak met één van onze vakkundige makelaars: 058 1234567890 Ook al een droomhuis op het oog? Uiteraard bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het aankopen van een huis.