1. Home
 2. Nieuws
 3. Coronavirus: hoe gaan wij daar mee om?
20 december 2021
Nieuws

Coronavirus

Hoe gaan wij daar mee om?

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM omtrent het Coronavirus:

 • We brengen de hygiënemaatregelen bij onze medewerkers extra onder de aandacht
 • Medewerkers geven geen hand en houden afstand
 • Als u ziekteverschijnselen heeft, of wanneer hier twijfels of zorgen over zijn, verplaatsen wij de afspraak naar een later tijdstip.

Komt u langs bij ons op kantoor?
Bezoek blijft beperkt welkom. Wel treffen wij extra maatregelen:

 • Wij geven geen hand
 • We houden afstand
 • Wij vragen u in onze publieke ruimtes een mondkapje te dragen

Wat kunt u doen?
Heeft u een vraag die telefonisch kan worden afgehandeld? Dan heeft dit onze voorkeur.

Heeft u klachten zoals verkoudheid, hoesten of koorts? Als een reparatie geen spoed heeft, plan deze dan later in. Dit kunt u ook in het telefoongesprek aangeven.

Heeft u een bezichtigingsafspraak?
Voortaan plannen wij de bezichtigingsafspraken individueel en zonder overlap in. Daarbij maken wij u graag attent op een aantal andere maatregelen:

 • De makelaar die u rondleidt is zich bewust van zijn gezondheid. Op het moment dat hij gezondheidsklachten heeft zoals verkoudheid, hoesten of koorts dan zijn wij genoodzaakt om de afspraak af te zeggen. Wij geven u geen hand bij binnenkomst. Ook zal de makelaar een afstand van circa 1,5 meter houden.
 • Tijdens de bezichtiging mag u één extra persoon meenemen. Als u tijdens de bezichtiging gezondheidsklachten heeft zoals verkoudheid, hoesten of koorts dan behouden wij ons het recht om de bezichtiging niet door te laten gaan.
 • Wij vragen u een mondkapje te dragen.
 • Om tijdens de afspraak zo min mogelijk dingen aan te raken zorgen wij ervoor dat alle binnendeuren en de deuren van de meterkast en CV-ruimte openstaan. Ook de gordijnen en andere zonwering zullen open/omhoog zijn. Zo kunt u de staat va de kozijnen en het glas beoordelen.
 • U kunt in alle rust de woning bezichtigen. Wij proberen de duur echte zo kort mogelijk te houden en niet langer dan 30 minuten in de woning aanwezig te zijn. Om contact met andere potentiële kopers te mijden worden bezichtigingen om de 45 minuten ingepland.

Maatregelen VvE ledenvergaderingen
De huidige maatregelen hebben (nog) geen invloed op de Algemene Leden vergaderingen, de eerste reguliere vergaderingen vinden plaats vanaf maar 2022. Een update rondom de maatregelen lees u in onderstaande brief.

Brief aan alle VvE_s 20-12-2021

Huurt u een woning bij ons en heeft u een reparatieverzoek?
U kunt ons voor spoedreparaties en noodgevallen per telefoon bereiken op 058 – 233 7 300. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gaslek, ernstige lekkage, een CV die uitvalt of als u geen warm of stromend water heeft. Aanvullende informatie leest u hier.

Hoe kunt u ons bereiken?
Uiteraard kunt u ons telefonisch en via onze digitale kanalen bereiken.

Aangepaste openingstijden kantoren tijdens de Feestdagen
Vrijdag 24 december vanaf 16:00 uur gesloten
Vrijdag 31 december vanaf 16:00 uur gesloten

Deel dit bericht