1. Home
  2. Bedrijfspanden
  3. Leeuwarden – Zuiderplein 4
Bekijk alle 40 foto's

Op het stationskwartier aan het Zuiderplein vindt u dit prachtige kantoorgebouw. Hier bevindt u zich in “de huiskamer voor ondernemend Leeuwarden”. Momenteel ondergaat dit blauwe/rode gebouw met vier bouwlagen een duurzame transformatie. Moderne werkplekken, kantoorruimtes, vergaderruimtes, sportaccomodatie en horeca met terras in het centrum van Leeuwarden. Achter de vernieuwde entree bevindt zich de ontvangstruimte van ZUID4 Food & Drinks.
In dit bruisende multi-tenant gebouw zijn o.a. gevestigd: ING bank, Xstate, Yobbers, Koot Veninga Advocaten, Fysiotherapie Leeuwarden, Blauwe Vrijdag en Native Orange Products N.V..

Op de begane grond (straatzijde) bevindt zich een ruimte van circa 250 m2 netto met eigen keuken, toilet en eigen ingang aan de straatzijde van het Zuiderplein.

Voorzieningen:
– luxe vergaderruimtes met dakterras
– parkeergelegenheid

Locatie
Het Zuiderplein ligt op een steenworp afstand van het station, met direct naast het station het busknooppunt. De openbare parkeergarage De Klanderij bevindt zich aan de overkant. Zeer nabij alle faciliteiten die een centrum locatie biedt, zoals winkels, kantoren, horeca, etc.

Bereikbaarheid per auto
Per auto is de locatie goed bereikbaar. Via de A32 (vanaf Heerenveen), via de A31 (vanaf Harlingen) en via de N31 (vanaf Drachten) is de stad goed bereikbaar. Deze wegen gaan over in de lokale toegangswegen die zijn aangesloten op de ringweg van Leeuwarden.

Huurprijs kantoorruimte
EUR 200,- all-in per m² per jaar, te vermeerderen met BTW, parkeren nader overeen te komen

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Door verhuurder geleverde zaken en diensten (all-in):
– Elektra
– Water
– Schoonmaak algemene ruimten
– Glasbewassing buitenzijde
– Keuringen, inspecties en periodiek onderhoud aan de installaties
– Verlichting algemene ruimten
– Algemeen klein onderhoud
– Terrein-groenonderhoud
– Internet

Opleveringsniveau
Casco of casco+ (in overleg). Verhuurder investeert nog mee in nieuw plafond met led-verlichting, nieuwe entree. Huurder kan naar eigen inzicht indeling en aankleding realiseren.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 30-1-2015, met bijbehorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouwvorm

Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1.992
Bouwjaar toelichting

Indeling

Soort Object
kantoorruimte
Totale oppervlakte
250
Perceeloppervlakte
0 m2
Kantoorruimte opp.
250 m2

Overig

In units vanaf
Niet beschikbaar
Locatie
winkelgebied stadscentrum
Aantal lagen
1
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Kaart

Buurt

Lees meer over Makelaardij Hoekstra: dé bedrijfsmakelaars van Friesland

Makelaardij Hoekstra: dé bedrijfsmakelaars van Friesland