1. Home
  2. Uw huis verkopen in Joure

Uw huis verkopen in Joure

Wilt u uw huis verkopen in Joure?

U wilt uw huis verkopen in Joure dus zocht u op Google naar een makelaar in dit gebied. Uiteindelijk kwam u op onze pagina terecht. En dat is niet zo gek want als er iemand thuis is in Joure en omstreken dan is het wel onze makelaar Chris Speerstra! Onze makelaar kent uw wijk, uw straat, de omliggende dorpen en daardoor uw potentiële koper als geen ander. Hij helpt u graag om uw woning zo snel mogelijk te verkopen en hij zorgt er bovendien voor dat u de maximaal haalbare prijs voor uw woning krijgt!

Cijfers waar wij trots op zijn

Een huis verkopen gaat altijd samen met emoties. Daarom is de persoonlijke klik en het vertrouwen in een makelaar zo’n ontzettend belangrijk aspect. Wij zijn trots op het grote aantal tevreden klanten in Joure die hun huis succesvol door onze makelaar Chris Speerstra hebben laten verkopen. Onze klanten waarderen ons zelfs met een 9,2 op Funda!

Uw huis in Joure onder de aandacht

Wij realiseren ons ook dat de tijd waarin huizen alleen op traditionele wijze verkocht werden voorbij is. Daarom is onze makelaar Chris Speerstra altijd in beweging. In beweging voor u, onze klant. Want waarom zouden we traditioneel blijven werken als het allemaal veel handiger en leuker kan? Daarnaast zoekt de koper immers ook anders naar zijn of haar droomhuis dan vijf jaar geleden. En daar zit onze kracht!

Een goede presentatie van uw woning is natuurlijk essentieel. Wij zorgen dat uw huis op alle manieren in de schijnwerpers staat. Dit doen wij onder andere met het Hoekstra Verkooppakket en marketing van nu. Wij zijn niet voor niets dé makelaar met de meeste fans (bijna 10.000!) op social media! Misschien volgt u ons al op Facebook en Instagram?

De verkoop van uw huis: snel en efficiënt

Wij verkopen uw huis in Joure niet alleen snel maar ook efficiënt. De trigger bij de verkoop van uw huis zit hem volgens onze makelaar Chris Speerstra voornamelijk in de beginfase. Hij weet als geen ander wat er voor nodig is om uw huis bij zoveel mogelijk potentiële kopers in Joure en omstreken onder de aandacht te brengen. Iedere woning verdient zijn eigen aanpak en hier sluiten wij met onze strategie met veel succes op aan. Bij ons verkoopt u uw huis niet alleen snel maar ook zorgeloos.

Heeft u minder haast?

Heeft u minder haast? Bijvoorbeeld omdat u wacht op de bouw van uw nieuwbouwwoning? Laat u dan eens informeren over onze stille verkoop in Joure. Ook beschikken wij over een groot aanbod huurwoningen waarvoor geen wachtlijsten gelden. Als klant van Makelaardij Hoekstra heeft u altijd voorrang.

Maak kennis met onze makelaar in Joure

Uw huis verkopen in Joure is een grote stap in uw leven. Onze makelaar Chris Speerstra komt graag bij u langs voor een kosteloze en vrijblijvende waardebepaling van uw woning in Joure. Zo weet u meteen waar u aan toe bent! Door onderstaand formulier in te vullen wordt er contact met u opgenomen.

Gratis waardebepaling aanvragen