1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Verkoop RoemerHuys appartementen toren B en C gestart
05 februari 2019
Nieuwbouw

Verkoop RoemerHuys appartementen toren B en C gestart

Wegens de succesvolle start verkoop van RoemerHuys toren A zijn we onlangs in verkoop gegaan met zowel toren B als C.

Een exclusief inkijkje
De voorbereidingen voor de bouw van het project zijn inmiddels in volle gang. Tijdens de start verkoop hebben belangstellenden een unieke inkijk in dit tranformatieproces gekregen. De oplevering van het project staat gepland voor het najaar 2019.

De appartementen van RoemerHuys
RoemerHuys Appartementen worden gerealiseerd in drie verschillende woontorens. Stuk voor stuk fraai vormgegeven gebouwen, gebouwd volgens de eisen van deze tijd. Met materialen die duurzaam zijn en weinig onderhoud vergen en met verschillende typen woningen, die de ruimte bieden voor uw woonwensen. Er zijn verschillende typen appartementen en penthouses, zodat u kunt kiezen voor de woning die bij u past.

Een nieuw type appartement
Ook is er een geheel nieuw type appartement, genaamd type A Grande Deluxe. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een luxere en grotere variant op het bestaande type A. Deze appartementen worden mogelijk gerealiseerd op de derde verdieping van toren B en C. Bent u nieuwsgierig naar deze prachtige ontwikkeling? Bekijk de plattegrond hier.

Inschrijving en toewijzing
U kunt nu een optie nemen op het appartement van uw voorkeur. Wilt u meer informatie ontvangen? Laat dan hier uw gegevens achter.

Deel dit bericht