1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Leeuwarden – RoemerHuys

RoemerHuys

  • 10 juli open huis van 17: 00 uur tot 19:00 uur
  • In verband met het Coronavirus is aanmelden verplicht
  • Aanmelden voor het open huis kan via nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl
Bekijk bouwnummers

Beschikbaarheid

1 woning beschikbaar

3 woningen onder optie

1 woning verkocht

Beschikbaarheid

1 woning beschikbaar

3 woningen onder optie

1 woning verkocht

RoemerHuys

10 juli open huis appartementen RoemerHuys

Onlangs kregen vele kopers van RoemerHuys de sleutels van hun gloednieuwe appartement. De eerste bewoners zijn er dan ook al neergestreken! De transformatie van RoemerHuys is nu volledig zichtbaar. En wat is het prachtig geworden!

Komt u binnenkijken?
Er zijn nog een paar appartementen beschikbaar. Let op! Dit zijn echt de allerlaatsten. Daarom geven wij u voor de laatste keer een exclusief kijkje achter de schermen bij de appartementen van RoemerHuys. Hierbij willen we u van harte uitnodigen om op vrijdag 10 juli tussen 17:00 en 19:00 uur deze prachtige appartementen te komen bewonderen. Meld u zich aan voor het open huis van 10 juli?

Ontdek de woonmogelijkheden
Tijdens de openstelling van het RoemerHuys stellen we u in de gelegenheid om de verschillende beschikbare appartementen te bekijken en al uw vragen te stellen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw bezichtiging 100% Coronaproof is! Tussen 17.00 en 19.00 uur heten wij u van harte welkom onder toren A bij lunchroom Haagens. Vanuit hier wordt u begeleid naar het XL appartement op de eerste etage.
Onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers vertelt onze makelaar over de transformatie en de woonmogelijkheden. Daarna is het mogelijk om een appartement type B te bezichtigen in Toren B of C.

Meld u nu aan!
In verband met de coronamaatregelen is het dit keer verplicht om u aan te melden. Dit doet u door een e-mail te sturen naar makelaars@popma.nl of nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl. Vermeld hierin ook met hoeveel personen u komt. U zult dan een bevestigingsmail ontvangen met het tijdstip dat wij u kunnen ontvangen.

Graag maken wij u nog even op het volgende attent. Het Coronavirus is niemand ontgaan. Om te voorkomen dat het virus zich verder verspreidt, geeft het RIVM-adviezen. Voor ons staat de gezondheid van onze klanten en medewerkers voorop.

Er is geen directe aanleiding om aan te nemen dat bezichtigingen gevaren met zich meebrengen. Wel plannen wij vooraf de bezichtiging momenten, om te voorkomen dat er op eenzelfde moment teveel mensen bijeen zijn en we daarmee de 1,5 meter regel niet meer kunnen waarborgen. Daarbij maken wij u graag attent op een aantal andere maatregelen:

Heeft u gezondheidsklachten zoals verkoudheid, hoesten of koorts, blijf dan thuis.
Houd 1,5 meter afstand van anderen.
Kom bij voorkeur met maximaal 2 personen. Desinfecteer uw handen bij binnenkomst en raak zo min mogelijk dingen aan.
U kunt in alle rust de appartementen bezichtigen. Wij proberen de duur echter zo kort mogelijk te houden en niet langer dan 30 minuten in de appartementen aanwezig te zijn. Om contact met andere potentiële kopers te mijden, dient u zich vooraf aan te melden, zodat wij de anderhalve meter regel kunnen waarborgen.
Onze makelaars zijn zich bewust van haar maatschappelijke taak en de gevaren die aan verspreiding van het Coronavirus zijn verbonden. Door middel van dit protocol proberen we de risico’s voor u en onze makelaars tot een minimum te beperken. Mochten de maatregelen in de tijd tussen het maken van de afspraak en de daadwerkelijke bezichtigingsafspraak worden aangescherpt waardoor de bezichtiging niet door kan gaan, dan zullen wij u op de hoogte brengen.

De appartementen van het RoemerHuys worden gerealiseerd in drie verschillende woontorens aan de Tesselschadestraat in Leeuwarden. Er zijn verschillende typen appartementen en penthouses, zodat u kunt kiezen voor de woning die bij u past.
De bouw van de appartementen is afgerond en de appartementen zijn reeds opgeleverd.

RoemerHuys toren A B en C
Duidelijk is dat de woontorens stuk voor stuk fraai vormgegeven gebouwen zijn, die worden gebouwd volgens de eisen van deze tijd. Met materialen die duurzaam zijn en weinig onderhoud vergen en met verschillende typen woningen, die de ruimte bieden voor uw woonwensen.
Toren A bestaat uit 12 appartementen en 2 penthouses. Toren A telt een verdieping meer dan toren B en C. Toren B en C bestaan elk uit 9 appartementen en 2 penthouses. Toren B is de middelste van de drie waarbij toren C het dichtst bij het centrum gelegen is. De oppervlaktes variëren van circa 94 m² tot 116 m². Elk appartement wordt standaard uitgevoerd met een ruim bemeten balkon.

Uw eigen parkeerplaats
RoemerHuys beschikt over 113 parkeerplaatsen, die verdeeld zijn naast en onder het gebouw in de kelder. Dit betekent dat u beschikt over uw eigen parkeerplaats.

Op loopafstand van het centrum
Daarnaast biedt de locatie het beste van de stad. U woont aan de rand van het centrum. Dat betekent dat u enerzijds op loopafstand de charme van de stad zult ervaren. Met de gezelligheid en alle voorzieningen die in het centrum van Leeuwarden aanwezig zijn. Anderzijds woont u aan de rustige kant van het centrum. De ideale woonspot met het beste van beide dus.

1 van de fotos

Bouwnummers in de RoemerHuys

Bouwnummer 30

€ 269.000,-

Leeuwarden

Status: Onder optie

woonoppervlakte: 94 m2

Bouwnummer 27

€ 279.000,-

Leeuwarden

Status: Onder optie

woonoppervlakte: 94 m2

Bouwnummer 22

€ 269.000,-

Leeuwarden

Status: Verkocht

woonoppervlakte: 94 m2

Bouwnummer 19

€ 269.000,-

Leeuwarden

Status: Onder optie

woonoppervlakte: 94 m2

Bouwnummer 16

€ 295.000,-

Leeuwarden

Status: Beschikbaar

woonoppervlakte: 94 m2