1. Home
  2. Gefeliciteerd met uw optie!

Gefeliciteerd met uw optie!

Wat is de waarde van mijn huis?

Van harte gefeliciteerd met uw optie op een woning in Vlinderryck Wolvega. Wilt u goed voorbereid zijn op de tijd die gaat komen? Dan is een waardebepaling van uw huidige eigen woning een eerste goede stap. De huidige markt biedt waarschijnlijk nog meer mogelijkheden dan u verwacht. Onze makelaars komen graag kosteloos bij u langs om de waarde van uw woning met u te bespreken. Dit is geheel vrijblijvend! Handig toch alles onder één dak?

Waardebepaling voorbereiden

Praktisch gezien kunt u zich voorbereiden op ons bezoek. Kies een rustig moment uit om uw huis opgeruimd aan ons te laten zien. Bij deze afspraak beantwoorden we graag vragen zoals:

  • Welke waarde heeft mijn huis?
  • Welke onderbouwing hoort daarbij?
  • Wat zijn de kosten van een verkoopopdracht?
  • Hoe pakt Makelaardij Hoekstra de verkoop van mijn woning aan?

Zijn wij uw makelaar?

Onze makelaars zijn al meer dan 30 jaar actief in de markt. Door de vele bezichtigingen, aankopen en taxaties die wij hebben verricht, kunnen wij als geen ander inschatten wat u aanspreekt. Met ons verkoopadvies kunnen wij u duidelijk vertellen wat u kunt verwachten en welke indruk uw woning achter laat bij een potentiële koper. Een effectief hulpmiddel om beter inzicht te krijgen in de markt en eventuele verkoop van uw huis.

Het Hoekstra Verkooppakket

Ook zullen wij het Hoekstra Verkooppakket met u bespreken. Met het Hoekstra Verkooppakket zetten wij uw woning in de schijnwerpers om zoveel mogelijk potentiële kopers te bereiken! Zijn wij uw makelaar? Dan betaalt u opstartkosten en courtage bij verkoop. Wij leggen u tijdens het vrijblijvende gesprek graag uit waarvoor deze opstartkosten in rekening gebracht worden en wat u daarvoor voor terugkrijgt.

Kosten Waardebepaling

De waardebepaling van uw huis is geheel kosteloos! Schroom niet om via onderstaand formulier contact met één van onze ervaren makelaars op te nemen. Wij komen graag bij u langs. Weten wat onze klanten van ons vinden? Lees dan gerust de beoordelingen.

Gratis waardebepaling aanvragen – Vlinderryck Wolvega