1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Sneek – Deelgebied II, fase 3, Houkepoort

Deelgebied II, fase 3, Houkepoort

  • 7 augustus inloopspreekuur Houkepoort tussen 15:00 en 17:00 uur
  • Nog enkele bouwnummers beschikbaar
  • Laatste kans op wonen op Houkepoort
  • Optie nemen? Bel nu!

Beschikbaarheid

Nog 0 van de 0 woningen

Beschikbaarheid

Nog 0 van de 0 woningen

Deelgebied II, fase 3, Houkepoort

Onlangs zijn wij in verkoop gegaan met de allerlaatste twee-onder-één-kapwoningen op Houkepoort. Deze woningen hebben uitzicht op alles wat zich in de binnenhaven afspeelt. Er zijn twee verschillende types namelijk het type Bolder en het type Beaufort.

Op dinsdag 7 augustus is er een inloopspreekuur op ons kantoor in Sneek (Westersingel 32) over deze woningen. U kunt tussen 15:00 en 17:00 uur vrijblijvend informatie ontvangen over de beschikbare bouwnummers. Ook kunt u hier een vrijblijvende optie nemen op het bouwnummer van uw voorkeur.

Het type Bolder is een geheel nieuw type en is een ruime twee-onder-één-kapwoning gelegen aan de binnenhaven van Houkepoort! Uniek is het dakterras aan de voorkant waar je straks kunt genieten van het mooie uitzicht over het water!

Het type Beaufort is een prachtige dwars en langskap die al in het echt te bewonderen is. Dit type kenmerkt zich door de grote raampartijen aan de voor- en achtergevel die zorgt voor veel lichtinval en mooi uitzicht over het water. Beaufort beschikt over een royale leefkeuken aan de achtergevel van de woning. Stel je eens voor: op zomerse dagen uitgebreid ontbijten met openslaande terrasdeuren. Dat kan hier!

Droomt u van wonen op Houkepoort? Dan is dit uw allerlaatste kans! Vul onderstaande formulier in om contact op te nemen met onze nieuwbouwmakelaars voor de mogelijkheden. Direct een optie nemen? Dan kunt u beter telefonisch contact met ons opnemen.

1 van de fotos

Zo helpen wij u verder

Lees meer over Makelaar van Morgen

Makelaar van Morgen

Hulp nodig bij een aankopen en verkopen van uw huis?

Lees meer over Like mijn Huis

Like mijn Huis

Hulp nodig bij een aankopen en verkopen van uw huis?

Lees meer over Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar

Hulp nodig bij een aankopen en verkopen van uw huis?