1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Leeuwarden – Huis aan de Haven, Middelsee

Huis aan de Haven, Middelsee

  • Binnenkort in verkoop

Huis aan de Haven, Middelsee

Binnenkort in verkoop!

Waar vind je het beste van 2 werelden: bruisend stadsleven én rust aan het water?
Juist! In Huis aan de Haven in Middelsee te Leeuwarden.

Er gaat iets bijzonders gebeuren in de nieuwe wijk Middelsee in Leeuwarden. Precies in het hart van dit nieuwe stadsdeel, aan de toekomstige haven bij het Van Harinxmakanaal, verrijst Huis aan de Haven.
De verkoop van dit prachtige plan gaat dit najaar van start!

Van hippe stadsappartementen en unieke atelierwoningen tot specials met waanzinnige dakterrassen en een luxe penthouse. Er zijn woningen en appartementen in variërende groottes van 80 tot wel 230 vierkante meter.

Op de punt van het gebouw, aan de kade, is plek voor winkeltjes en horeca. Je loopt je deur uit en pakt meteen een terrasje!
Behalve gezelligheid is er ook veel ruimte voor groen en privacy in de luxe binnentuin of op je eigen royale dakterras.
Alle woningen hebben uitzicht over het water.

In Huis aan de Haven doe je meer dan alleen wonen. Het is een plek om thuis te komen. Om te genieten, samen te komen, elkaar te ontmoeten. In de binnentuin, aan de kade, of in één van die leuke cafeetjes of winkeltjes.
Huis aan de Haven is een plek voor iedereen!

Voor meer informatie en de verschillende woningtypes kun je terecht op de projectwebsite www.huisaandehavenleeuwarden.nl.

Zien we je dit najaar bij de start verkoop? Je ontvangt hiervoor van ons een uitnodiging als je je inschrijft als geïnteresseerde op de projectwebsite.

1 van de fotos