1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Leeuwarden – Blitsaerd Oost (fase 2)

Blitsaerd Oost (fase 2)

  • Ruim 40 kavel in Blitsaerd Oost fase 2
Bekijk bouwnummers

Beschikbaarheid

2 woningen beschikbaar

Beschikbaarheid

2 woningen beschikbaar

Blitsaerd Oost (fase 2)

Kavels Blitsaerderleane Oost
De kavels liggen in een boog met de achterzijde aan het open vaarwater. Vanwege de boogvorm hebben de kavels aan de zijde van het water extra breedte, dus nog meer gelegenheid voor het bouwen van een steiger en het aanleggen van uw boot. De tuinen liggen weliswaar niet op het zuiden maar de kavels zijn zo diep dat u hier in de achtertuin ruim in de zon kunt genieten. Vanaf de meeste kavels heeft u een prachtig uitzicht. De typologie van de woningen die hier kunnen worden gebouwd is een voortzetting van de typologie in Blitsaerd West. Er kunnen woningen worden gebouwd met 1 of 2 bouwlagen met daarop een kap, zie voor de details het Beeldkwaliteitsplan.

Kavels Bonkevaart Noord en Zuid
Bonkevaart Noord en Zuid vormen samen het deelgebied dat parallel is gelegen aan de Bonkevaart. In Bonkevaart Noord worden 17 bouwkavels aangelegd. Ook hier betreft het kavels die allemaal aan open vaarwater zijn gelegen met ruimte voor uw eigen aanlegsteiger. De kavels hebben een diepte van ongeveer 35 meter dus er is in de achtertuin voldoende ruimte voor de zon.

Kavels De Parels
De Parels bestaat uit 3 eilanden waarop telkens 8 kavels aangelegd worden van een uitzonderlijke kwaliteit. Het eerste eiland is inmiddels verkocht. De oppervlakte van deze kavels loopt van 2000m2 tot maar liefst 3500m2. De kavels zijn ontworpen om u als koper de maximale mogelijkheid te bieden voor het realiseren van uw absolute woondroom. Per kavel heeft het bouwvlak de maximale afmetingen gekregen en er is gelegenheid voor de bouw van een botenhuis. Verder bent u niet gebonden aan welstandseisen voor het ontwerp van uw woning en is er dus maximale architectonische vrijheid. Deze combinatie van welstandsvrij bouwen op dergelijke uitzonderlijk grote kavels is uniek in de zeer wijde regio, misschien zelfs wel in heel Nederland.

Bestemmingsplan
Voor de 40 kavels is een nieuw bestemmingsplan in voorbereiding. Mocht de vaststellingsprocedure daartoe aanleiding geven dan kan de verkoop worden uitgesteld. Wij gaan daar echter niet van uit.

Blitsaerd is een groene, zeer ruime en waterrijke woonwijk, gelegen in het open landschap aan de bekende Bonkevaart op nog geen 10 minuten fietsen van het centrum van Leeuwarden, de hoofdstad van Fryslân. Blitsaerd biedt u een grote keus aan vrije kavels en projectmatige woningen. Deze unieke kavels en woningen in de deelgebieden Blitsaerderleane Oost, De Parels, Bonkevaart Noord, Bonkevaart Zuid en De Finish, zijn vaak gelegen aan open vaarwater met ruimte voor uw eigen boot. Blitsaerd staat garant voor hoge woonkwaliteit met een ongekend gevoel van vrijheid en een blijvend vakantiegevoel door de zeer ruime opzet, het riante uitzicht en de weidsheid van de prachtige omringende natuur. Wonen in Blitsaerd is wonen met allure voor mensen die genieten van het leven.

1 van de fotos

Bouwnummers in de Blitsaerd Oost (fase 2)

Bouwkavel E1

€ 352.000,-

Leeuwarden

Status: Beschikbaar

Bouwkavel D8

€ 330.000,-

Leeuwarden

Status: Beschikbaar