1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Drachten – Molenhof

Molenhof

  • Nog enkele woningen beschikbaar
  • Energielabel A+++
  • Grote tuin op het zuidwesten
Bekijk bouwnummers

Beschikbaarheid

1 woning beschikbaar

1 woning onder optie

2 woningen verkocht

Beschikbaarheid

1 woning beschikbaar

1 woning onder optie

2 woningen verkocht

Molenhof

Start bouw
De woningen van project Molenhof worden gefaseerd gebouwd. Rond de bouwvak van 2023 gaan we van start met de bouw van bouwnummers 1 t/m 6. Nu instappen bij bouwnummer 2 betekent dat je niet lang meer hoeft te wachten tot de start bouw. Ook bouwnummers 7 en 8 zijn nog beschikbaar voor fase 2.

Wil jij wonen op één van de meest karakteristieke locaties in Drachten, namelijk vlakbij de Drachtstervaart? Hier worden 8 halfvrijstaande en energiezuinige woningen gerealiseerd met een lichte en moderne uitstraling. De woningen hebben een ideale ligging: nabij het centrum, onderwijsinstellingen en sport- en recreatiegelegenheden. Een prachtige plek om thuis te komen voor alle generaties.

Kenmerken:
– energielabel A+++
– gasloos en energiezuinig
– warmtepomp en zes zonnepanelen
– grote tuin op het zuidwesten
– inclusief sanitair en tegelwerk
– optioneel energieneutraal
– vanaf € 369.500,00

‘De Stijl’ en Drachten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Speelse vlakverdeling en het gebruik van heldere kleuren vormen dan ook de inspiratie voor het ontwerp. De naam van het woningtype, Mondo, is dan ook ontleent aan één van de grootste iconen van ‘De Stijl’, Mondriaan. De woningen hebben een speelse kozijnindeling en zijn gematerialiseerd met een warme geel gemêleerde baksteen en hout op de verdieping. De houten gevelbekleding heeft een natuurlijke uitstraling in een lichtbruine tint. De voordeuren vormen een opvallende en frisse verschijning met hun verkeersgele kleur. De woningen hebben een brede oprit met plaats voor twee auto’s naast elkaar. Achter in de diepe tuin is een berging gesitueerd met houten materialisatie gelijkend als de woningen. Optioneel kan de berging vervangen worden door o.a. een garage of levensloopgeschikte aanbouw.

Op de begane grond bevindt zich een royale woonkamer met open keuken. Op de verdieping is ruimte voor drie slaapkamers en een grote badkamer. De ruime zolder is bereikbaar via een vaste trap en biedt optioneel een extra
slaapkamer. De woningen worden geleverd met sanitair en tegelwerk. Deze kan je optioneel nog aanpassen en/of uitbreiden. De grote tuinen op het zuidwesten bieden veel wooncomfort en er is ruimte om te parkeren op eigen erf.

Vanaf 1 januari 2021 moeten alle nieuwe woningen voldoen aan de eisen voor Bijna Energieneutrale Gebouwen (BENG). De woningen in het project Molenhof voldoen aan deze eisen. Zo wordt de woning voorzien van een lucht/water warmtepomp. En komen er op het dak zes zonnepanelen. Optioneel kan je het aantal zonnepanelen uitbreiden. De woning wordt verwarmd door middel van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping.

Schrijf u in via onze website en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

1 van de fotos

Bouwnummers in de Molenhof

Molenhof 8

€ 390.000,-

Drachten

Status: Beschikbaar

woonoppervlakte: 132 m2

Molenhof 7

€ 373.500,-

Drachten

Status: Onder optie

woonoppervlakte: 131 m2

Molenhof 2

€ 375.000,-

Drachten

Status: Verkocht

woonoppervlakte: 131 m2

Molenhof 1

€ 370.000,-

Drachten

Status: Verkocht

woonoppervlakte: 131 m2