1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Leeuwarden – De Klamp fase 1
  4. Leeuwarden – Bouwnummer 026

Bouwnummer 026

8941 Leeuwarden - € 231.500,-

Bekijk alle 1 foto's

€ 231.500,-

Verkocht onder voorbehoud

De gezelligheid van een dorp, met het gemak van de stad

Verlang jij naar meer rust en ruimte om je heen, maar vind je het wel prettig als de stad om de hoek is? Wonen in De Klamp geeft jou dit allemaal. Het krijgt de sfeer van een dorp met de rust en ruimte. Wel ben je met een kwartier in de binnenstad van Leeuwarden. Perfect voor een avond theater, film of etentje bij één van de vele restaurants.

Deze tussenwoning in De Klamp fase 1 heeft een woonoppervlak van 123 m2. Hij staat in een rijtje van 5 woningen die allemaal een andere kleur voordeur hebben. Een vrolijk gezicht!

Kijk eens op de plattegrond naar de tuingerichte woonkamer en zie hoe je vanuit de keuken uitkijkt uit over het water en het mooie landschap. De woonkamer ligt aan de zonnige achtertuin. Zet de tuindeuren open en geniet in de zomer nog lekker lang van de zon. Met een glas wijn in de hand kijk je naar je kinderen die heerlijk aan het spelen zijn. Is dit niet het gevoel van ultieme vrijheid? Vind je de woonkamer te klein dan kun je kiezen om aan de achterkant de begane grond met 2 meter uit te bouwen. Nóg meer ruimte voor jou en je gezin!

Op de 1e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers. De grootste ligt aan de voorkant net als de badkamer. De 2e verdieping is standaard één grote ruimte maar optioneel maak je hier nóg 2 kamers als je toch nog ruimte tekort komt.

Aan de voorkant stroomt water. Hier voer je in de zomer de eendjes en in de winter schaatsen de kinderen voorbij. In de achtertuin staat een berging voor je fiets en er is ook nog een parkeerplaats.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Koopprijs
€ 231.500,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
tussenwoning
Liggingen
aan rustige weg, in woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
123 m2
Perceeloppervlakte
151 m2
Inhoud
453 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuin
achtertuin, voortuin
Hoofdtuin
achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin
0.01m bij 0.01m
Ligging hoofdtuin
west
Achterom
Ja

Parkeergelegenheid

Garage
parkeerplaats

Kaart

Plattegronden

Buurt