1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Kom naar het informatiespreekuur van Roemerhuys!
01 november 2018
Nieuwbouw

Kom naar het informatiespreekuur van Roemerhuys!

Inloopmiddag Roemerhuys

Onlangs zijn we onder grote belangstelling gestart met de verkoop van de appartementen van het transformatieproject Roemerhuys. Hier woont u straks comfortabel in het centrum van Leeuwarden. Inmiddels is 50% onder optie. Dus wie weet is uw droomappartement nog vrij…

Een transformatieproject van formaat
Misschien bent u onlangs langs de RoemerHuys aan de Tesselschadestraat gereden en viel het u op dat er volop beweging is. Het voormalige kantoorpand wordt namelijk getransformeerd naar een complex waar schitterende en moderne woningen worden gerealiseerd. Kortom: de appartementen zijn spiksplinternieuw zijn en zijn uiteraard uitgevoerd met hoogwaardige materialen. De garantie voor jarenlang woonplezier.

Vier verschillende appartementen
In RoemerHuys worden vier verschillende typen appartementen gerealiseerd. Elk type heeft een eigen indeling. Bovendien heeft elk appartement een ruim bemeten balkon. Ook is er bij elk appartement de mogelijkheid om zelf de inrichting van de keuken en de badkamer te kiezen. Welke appartementen er precies zijn vindt u hier.

Bespreek uw woonwensen met onze nieuwbouwmakelaars
Tijdens de inloopmiddag van 8 november kunt u vrijblijvend uw woonwensen bespreken met onze nieuwbouwmakelaars. Zij kunnen u vervolgens exact vertellen welke appartementen beschikbaar zijn en welke mogelijkheden deze appartementen voor u in de toekomst hebben. Uiteraard is ook alle verkoopdocumentatie en het inschrijfformulier beschikbaar. U bent tussen 16:00 en 17:00 uur van harte welkom!

Deel dit bericht