1. Home
  2. Makelaardij
  3. Huis verkopen? Wij maken uw huis schoon!
19 september 2018
Makelaardij

Huis verkopen? Wij maken uw huis schoon!

Wilt u dit najaar uw huis verkopen? Maar kan de buitenkant van uw woning wel een poetsbeurt gebruiken? Dat regelen wij deze herfst voor u! Wegens succes is onze voorjaarsschoonmaakactie nu een herfstactie geworden!

Deze herfst uw huis verkopen?

Uw huis verkopen is een spannende stap in uw leven. Dat begrijpen wij maar al te goed. Wist u dat het najaar een uitstekende tijd is om uw huis te verkopen? Potentiële kopers zijn na de zomervakantie weer actief op zoek naar hun droomhuis. Ook is er op dit moment minder concurrentie. Daarnaast staat uw tuin waarschijnlijk nog in bloei en is er een grote kans op een najaarszonnetje op de foto! Kortom: waar wacht u nog op?

Een persoonlijke klik en vertrouwen

Misschien wilt u uw woning wel zo snel mogelijk verkopen. Iets wat zeker is, is dat u er zeker van wilt zijn dat u de maximaal haalbare prijs voor uw huis krijgt! Bij het kiezen van de juiste makelaar voor het verkopen van uw huis is het belangrijk dat de makelaar kennis heeft van de huizen, de omgeving en de markt. Onze makelaars hebben al meer dan 30 jaar ervaring in Friesland! Daarnaast zetten wij uw woning met het het Hoekstra Verkooppakket in de schijnwerpers om zoveel mogelijk potentiële kopers te bereiken! Natuurlijk is een persoonlijke klik en het vertrouwen ontzettend belangrijk. Wij zijn trots op het grote aantal tevreden klanten die hun huis succesvol door ons hebben laten verkopen. Onze klanten waarderen ons zelfs met een 9 op Funda!

Maak nu gebruik van onze herfstactie!

Zet u uw huis tussen 8 oktober en 1 november 2018 bij ons in de verkoop? Dan zorgen wij ervoor dat deze van de buitenkant schoongemaakt wordt door schoonmaakbedrijf Buwalda Multiservice. Zodat onze fotograaf vervolgens uw huis spik en span op de foto zet. Bent u enthousiast geworden en wilt u dit najaar uw huis verkopen? Vul dan onderstaand formulier in. Onze makelaars komen dan graag bij u langs voor een kosteloze en vrijblijvende waardebepaling van uw woning. Zo weet u meteen waar u aan toe bent!

Deel dit bericht