1. Home
  2. Makelaardij
  3. Huis verkopen in Sneek
01 augustus 2018
Makelaardij

Huis verkopen in Sneek

Wilt u uw huis verkopen in Sneek?

Wilt u uw huis verkopen in Sneek? Onze makelaars hebben al meer dan 30 jaar alles in huis en zijn thuis in Sneek en omstreken! Zij helpen u graag om uw woning zo snel mogelijk te verkopen en zorgen er bovendien voor dat u de maximaal haalbare prijs voor uw woning krijgt!

Tevreden klanten

Uw huis verkopen in Sneek is een grote stap in uw leven. Bij het kiezen van de juiste makelaar voor het verkopen van uw huis is het belangrijk dat de makelaar kennis heeft van de huizen, de omgeving en de markt. Bij Makelaardij Hoekstra in Sneek is deze kennis al meer dan 30 jaar aanwezig. Ook een persoonlijke klik en het vertrouwen in een makelaar is een belangrijk aspect. Wij zijn trots op het grote aantal tevreden klanten in Sneek die hun huis succesvol door ons hebben laten verkopen. Onze klanten waarderen ons zelfs met een 8,6 op Funda!

Uw huis in Sneek verkopen met marketing van nu

Wij realiseren ons ook dat de tijd waarin huizen alleen op traditionele wijze verkocht werden voorbij is. Daarom zijn wij altijd in beweging. In beweging voor u, onze klant. Want waarom zouden we traditioneel blijven werken als het allemaal veel handiger en leuker kan? Daarnaast zoekt de koper ook anders naar huizen dan vijf jaar geleden.

Een goede presentatie van uw woning is natuurlijk essentieel. Wij zorgen dat uw huis op alle manieren in de spotlights staat. Dit doen wij onder andere met het Hoekstra Verkooppakket en marketing van nu. Misschien volg je onze makelaar Eddy van Netten al op Facebook en Instagram?

Wij verkopen uw huis in Sneek niet alleen snel maar ook efficiënt. De trigger bij de verkoop van uw huis zit hem volgens onze makelaars op dit moment voornamelijk in de beginfase. Wij weten als geen ander wat er voor nodig is om uw huis bij zoveel mogelijk potentiële kopers in Sneek en omstreken onder de aandacht te brengen. Iedere woning verdient zijn eigen aanpak en hier sluiten wij met onze strategie met veel succes op aan. Bij ons verkoop u uw huis niet alleen snel maar ook zorgeloos.

Stille verkoop of huren

Heeft u bijvoorbeeld minder haast omdat u wacht op de bouw van uw nieuwbouwwoning? Laat u dan eens informeren over onze stille verkoop in Sneek. Ook beschikken wij over een groot aanbod huurwoningen waarvoor geen wachtlijsten gelden. Als klant van Makelaardij Hoekstra heeft u altijd voorrang.

Maak kennis met onze makelaars in Sneek

Uw huis verkopen in Sneek is een grote stap in uw leven. Onze makelaars Eddy van Netten, Erwin Kauffmann en Douwe Dijkstra staan u graag bij met het Hoekstra Verkooppakket. Zij komen graag bij u langs voor een kosteloze en vrijblijvende waardebepaling van uw woning in Sneek. Zo weet u meteen waar u aan toe bent! Door onderstaand formulier in te vullen wordt er contact met u opgenomen door één van onze makelaars in Sneek.

Deel dit bericht

Gratis waardebepaling aanvragen