1. Home
  2. Huis verkopen in Heerenveen

Huis verkopen in Heerenveen

Wilt u uw huis verkopen in Heerenveen?

Wilt u uw huis verkopen in Heerenveen? Onze makelaars hebben al meer dan 30 jaar alles in huis. Nog belangrijker is dat zij thuis in Heerenveen en omstreken! Onze makelaars kennen uw wijk, uw straat, de omliggende dorpen en daardoor uw potentiële koper als geen ander. Zij helpen u graag om uw woning zo snel mogelijk te verkopen en zorgen er bovendien voor dat u de maximaal haalbare prijs voor uw woning krijgt!

Cijfers waar wij trots op zijn

Een huis verkopen gaat altijd samen met emoties. Daarom is de persoonlijke klik en het vertrouwen in een makelaar zo’n ontzettend belangrijk aspect. Wij zijn trots op het grote aantal tevreden klanten in Heerenveen die hun huis succesvol door ons hebben laten verkopen. Onze klanten waarderen ons zelfs met een 8,3 op Funda!

Uw huis in Heerenveen onder de aandacht

Wij realiseren ons ook dat de tijd waarin huizen alleen op traditionele wijze verkocht werden voorbij is. Daarom zijn wij altijd in beweging. In beweging voor u, onze klant. Want waarom zouden we traditioneel blijven werken als het allemaal veel handiger en leuker kan? Daarnaast zoekt de koper ook anders naar huizen dan vijf jaar geleden.

Een goede presentatie van uw woning is natuurlijk essentieel. Wij zorgen dat uw huis op alle manieren in de schijnwerpers staat. Dit doen wij onder andere met het Hoekstra Verkooppakket en marketing van nu. Wij zijn niet voor niets dé makelaar met de meeste fans (bijna 10.000!) op social media! Misschien volgt u ons zelfs al op Facebook en Instagram?

De verkoop van uw huis: snel en efficiënt

Wij verkopen uw huis in Heerenveen niet alleen snel maar ook efficiënt. De trigger bij de verkoop van uw huis zit hem volgens onze makelaars voornamelijk in de beginfase. Wij weten als geen ander wat er voor nodig is om uw huis bij zoveel mogelijk potentiële kopers in Heerenveen en omstreken onder de aandacht te brengen. Iedere woning verdient zijn eigen aanpak en hier sluiten wij met onze strategie met veel succes op aan. Bij ons verkoopt u uw huis niet alleen snel maar ook zorgeloos.

Stille verkoop of huren

Heeft u minder haast? Bijvoorbeeld omdat u wacht op de bouw van uw nieuwbouwwoning? Laat u dan eens informeren over onze stille verkoop in Heerenveen. Ook beschikken wij over een groot aanbod huurwoningen waarvoor geen wachtlijsten gelden. Als klant van Makelaardij Hoekstra heeft u altijd voorrang.

Maak kennis met onze makelaars in Heerenveen

Uw huis verkopen in Heerenveen is een grote stap in uw leven. Onze makelaars Erwin Kauffmann, Henk de Roo en Jos Slippens komen graag bij u langs voor een kosteloze en vrijblijvende waardebepaling van uw woning in Heerenveen. Zo weet u meteen waar u aan toe bent! Door onderstaand formulier in te vullen wordt er contact met u opgenomen door één van onze makelaars in Heerenveen.

Gratis waardebepaling aanvragen