1. Home
  2. Makelaardij
  3. Gratis Waardebepaling

Gratis Waardebepaling

Wat is de waarde van mijn huis?

U overweegt uw huis te verkopen? Dan is een waardebepaling een eerste goede stap. Onze makelaars komen graag kosteloos langs voor zo’n waardebepaling. Geheel vrijblijvend! Let op! Een taxatie van uw huis is iets anders dan een vrijblijvende waardebepaling.

Waardebepaling voorbereiden
Praktisch gezien kunt u zich voorbereiden op ons bezoek. Kies een rustig moment uit om uw huis opgeruimd aan ons te laten zien. Bij de afspraak voor de waardebepaling van uw huis, beantwoorden we graag vragen als:

– Welke waarde heeft mijn huis?
– Welke onderbouwing hoort daarbij?
– Wat zijn de kosten van een verkoopopdracht?
– Hoe pakt Makelaardij Hoekstra de verkoop van mijn woning aan?

Zijn wij uw makelaar?
Makelaardij Hoekstra is al meer dan 30 jaar actief in de markt. Door de vele bezichtigingen, aankopen en taxaties die wij hebben verricht, kunnen wij als geen ander inschatten wat u aanspreekt. Door onze waardebepaling kunnen wij u duidelijk vertellen wat u kunt verwachten en welke indruk uw woning achter laat bij een potentiële koper. Een waardebepaling is daarom een effectief hulpmiddel om beter inzicht te krijgen in de verkoop.

Kosten Waardebepaling
De waardebepaling van uw huis is geheel kosteloos! Schroom niet om contact met één van onze ervaren makelaars op te nemen. Wij komen graag bij u langs. Weten wat anders mensen van ons vinden? Lees dan gerust de beoordelingen.