1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Dinsdag 7 augustus inloopmiddag Houkepoort
06 augustus 2018
Nieuwbouw

Dinsdag 7 augustus inloopmiddag Houkepoort

Houkepoort Inloopmiddag!

Op Houkepoort ervaart u iedere dag een ultiem vakantiegevoel. Met uitzicht op de natuur en een altijd zachte bries die via het Sneekermeer de weg naar uw nieuwe woning vindt. Wonen op Houkepoort is genieten geblazen!

Op dinsdag 7 augustus is er een inloopmiddag voor de 12 allerlaatste twee-onder-één-kapwoningen van het wooneiland. U bent tussen 15:00 en 17:00 van harte welkom op ons kantoor in Sneek aan de Westersingel 32.

Tijdens de inloopmiddag kunt u informatie ontvangen over de beschikbare bouwnummers. Ook kunt u al uw vragen stellen over het wooneiland aan onze nieuwbouwmakelaar Rita Haarsma. Daarnaast kunt u ook vrijblijvend een optie nemen op het bouwnummer van uw voorkeur.

Gelegen aan de binnenhaven

Deze 12 woningen zijn gelegen aan de binnenhaven van Houkepoort. De woningen hebben dus uitzicht op alles wat zich in de binnenhaven afspeelt. Er zijn twee verschillende types namelijk het type Bolder en het type Beaufort.

Woningtype Bolder

Woningtype Bolder is een ruimte twee-onder-één-kapwoning gelegen aan de binnenhaven van Houkepoort. Dit type woning heeft een eigen garage, openslaande deuren en bovendien nog vele extra opties om er uw droomwoning van te maken. Daarnaast heeft dit woningtype een dakterras aan de voorkant. Hier kunt u straks genieten van het mooie uitzicht over het water.

Woningtype Beaufort

Woningtype Beaufort is een fraaie en ruime twee-onder-één-kapwoning gelegen nabij de entree van Houkepoort. Dit woningtype heeft een eigen garage en onder andere een eigen ligplaats als optie. De achterkant van de woning is uitermate geschikt voor het realiseren vaan een royale leefkeuken. Ten slotte maken de openslaande tuindeuren deze comfortabele woning compleet!

Meer informatie?

Op de website van Houkepoort kunt u de huidige beschikbaarheid terugvinden. Op onze eigen website leest u meer over dit project. Wilt u een optie nemen? Mail dan naar nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl.

Deel dit bericht